Vill du utforma användargränssnitt till framtida Gripen?

Den världsledande tekniken i Gripen utvecklas och tar nya höjder hela tiden, piloterna pressar systemet för att vara luftens hjältar. För att vara de snabbaste, bästa och smidigaste luftfartygen krävs intuitiva paneler som möjliggör exceptionell samverkan mellan maskin och människa. Nu söker vi dig som vill jobba med nyutveckling och prototyping av Gripens framtida användargränssnittet i Cockpit.

Linköping
Heltid
Uthyrning, 1 plats
IT
2018-06-03
 
Dela jobbet
 
Dela jobbet

om företaget

Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. Vi är 14 700 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är de ledande inom många områden och en femtedel av intäkterna går till forskning och utveckling.

Just nu befinner sig Saab i en expansiv fas och söker medarbetare som kan vara med och utveckla framtiden tillsammans med oss. På utvecklingsavdelningen inom affärsområdet Aeronautics arbetar man med hela systemutvecklingskedjan, från hårdvara till mjukvara och från taktiska och tekniska stödsystem till flygande system. Man arbetar och löser uppgifter tillsammans i agila team med många kontaktytor internt på Saab.

dina arbetsuppgifter

Du driver arbetet självständigt framåt samtidigt som du har nära samarbete med både system- och funktionsutvecklare. Tillsammans skapar ni framtidens användargränssnitt där du i ett mindre team arbetar med prototyping av lösningar som skapar interaktionen mellan pilot och flygplan.

På HMI-avdelningen arbetar ni i en agil miljö. Du tillsammans med fyra kollegor fokuserar på nyutveckling av presentationssystemet innan det implementeras i flygplanet.

Våra medarbetare är det viktigaste vi har varför vi också värderar din egen personliga utveckling. Även aktiviteter som interna nätverk och föreläsningar med spännande personer är inslag i vardagen.

din profil

Vi söker dig som har en högskole- eller universitetsutbildning och vill använda programmering som ett verktyg för att skapa de bästa tekniska lösningarna. Du har erfarenhet av mjukvaruutveckling och vi ser gärna att du har arbetat med mjukvaruarkitektur, UX och test.

Dina styrkor ligger i:
- .Net
- Systemtänkt för komplex teknik
- Initiativtagande för att komma framåt med såväl arbetet som i samarbetet med kollegor

Med rätt driv finns här goda möjligheter att utvecklas tillsammans med Saab och att vara med och påverka teknikutvecklingen.

Då tjänsten omfattas av försvarssekretess är svenskt medborgarskap ett krav.

ansökningsförfarande

I denna rekryteringsprocess samarbetar Saab med Skill. Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att söka. Logga in eller registrera ditt CV på www.skill.se. Vid frågor gällande rekryteringsprocessen kontakta ansvarig rekryterare:

Ida Thidblom, 013-32 94 16 alternativt ida.thidblom@skill.se

om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering, Bemanning och Omställning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.

ANSÖK TILL JOBBET