Underhållstekniker Produktionsunderhåll

Mjölby
Heltid
Rekrytering, 1 plats
Industri/Tillverkning
2018-06-06
 
Dela jobbet
 
Dela jobbet

om företaget

Till avdelningen produktionsunderhåll som i dagsläget består av 33 medarbetare söker vi nu en kollega som vill arbeta som underhållstekniker.
Vår företagskultur är baserad på en sund värdegrund som gör det möjligt för våra medarbetare att växa och utvecklas. Vi erbjuder ett omväxlande arbete med många utmaningar inom en världsledande industri.

dina arbetsuppgifter

Du kommer att utföra avhjälpande, förebyggande samt förbättrande underhåll i vår maskinpark. Maskinparken består av bla svetsrobotar, CNC maskiner, lasermaskiner, kantpressar, målerier och drivna monteringslinor mm. I tjänsten ingår underhålls- och reparationsarbete samt felsökning av pneumatiska/hydrauliska och elektriska system. Arbetstiden är helgskift.

din profil

Vi söker dig som har en teknisk utbildning eller arbetslivserfarenhet av att arbeta som underhållstekniker. För att klara tjänsten bör du ha jobbat med el-, automation samt styr- och reglerteknik. Som person är du en självgående problemlösare som har ansvarskänsla och besitter förmågan att ta egna initiativ. Du trivs med att både arbeta självständigt och i team tillsammans med andra. Din positiva attityd, vikten av gott bemötande och service gentemot företaget samt höga arbetsmoral ser vi som en självklarhet. För tjänsten erfordras B-körkort.

ansökningsförfarande

Tillsättning sker enligt överenskommelse och urval görs löpande. Vänta därför inte med din ansökan utan ansök redan idag! Vi tar endast emot sökande via cv-databasen.
Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig och att uppdatera dina uppgifter. Väl mött!

Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Patrik Funke på 013-32 94 22

om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.

ANSÖK TILL JOBBET