Sektionschef till Saab Kockums i Karlskrona. Bli del av något speciellt!

Karlskrona
Heltid
Rekrytering, 1 plats
Produktion
2018-06-06
 
Dela jobbet
 
Dela jobbet

om företaget

Saab Kockums representerar spetskompetens i världsklass inom det örlogsmarina segmentet – både över och under vattenytan. Vi konstruerar, bygger och vidmakthåller ubåtar och örlogsfartyg baserade på avancerad smygteknik.

Är du personen som brinner för ledarskap och vill ha en riktig utmaning? Vill du vara med och utveckla dig själv och den organisationen du jobbar inom? Hos oss blir du en del av ett högteknologiskt företag där vi arbetar tillsammans för att bygga framtidens ubåt!


Våra kunder finns inom svenska försvarsmakten men även inom utländska försvarsmakter och företag. Vi erbjuder dig goda möjligheter att utvecklas tillsammans med oss och att arbeta med den senaste tekniken inom det marina området. Din vilja till utveckling och dina personliga egenskaper väger tungt när vi nu utökar vår avdelning.

dina arbetsuppgifter

Du kommer får vara en del av ett av Sveriges modernaste företag. Ett företag som ligger i absolut framkant! Vi står inför nya uppgifter och har en spännande utmaning framför oss, vill du vara med och utvecklas med oss?

Saab Kockums i Karlskrona växer och vi behöver en sektionschef till. Som sektionschef kommer du att rapportera direkt till områdeschefen/stf områdeschef. Dina uppgifter innebär att ha fullt ansvar för personal, arbetsmiljö, utveckling av din avdelning och ekonomiskt resultat. Du kommer att ha ca 20 svetsare/grovplåtslagare som du har personal- och arbetsledaransvar för i den dagliga tillverkningen. Utöver det kommer du ha ansvar för resurstillsättning mot projekt med både intern och inhyrd personal. Du kommer att arbeta med Lean och 5S för din avdelning. Ditt arbetsområde ligger inom området Hull, som ansvarar för tryck- och fartygsskrov inom både nytillverkning och underhållsarbeten.

din profil

Vi söker dig som har en tydlig erfarenhet av ledarskap inom stålproduktion och ett stort intresse för att hitta lösningar på problem som uppstår under dagligt arbete. Du kommer från en roll där du har haft personalansvar tillsammans med daglig planering av produktionen. Då du även kommer att ha ett tätt samarbete med andra sektionschefer och projektledare behöver du vara minst lika lyhörd som innovativ. Du är en person som tar stort ansvar för ditt jobb och driver ditt arbete på ett strukturerat sätt.


Krav:
•Senior ledarskap
•Tidigare personalansvar
•Bakgrund från stålproduktion
•Erfarenhet av planering daglig produktion
•Ekonomiskt ansvar
•Datavana i affärssystem
•Datavana i Office paketet
•Arbeta med Lean och 5S
•Engelska i både tal och skrift

Meriterande:
•Tidigare arbeten inom marin miljö
•Arbete inom försvarsmakt
•Statliga kunder

ansökningsförfarande

Vänligen observera att vi arbetar med löpande urval och att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum har gått ut. Tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess. Därför krävs att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning gjord av myndighet.


I denna tjänsten har Saab Kockums valt att samarbete med Skill.
Vid frågor angående tjänsten kontakta ansvarig rekryterare på Skill, Jeff Bödtker 0455 104 05

om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.

ANSÖK TILL JOBBET