Inköpare till SAAB i Göteborg!

Gillar du att jobba tillsammans med andra samtidigt som du gärna tar eget ansvar och får saker att hända? Vill du vara en del av en organisation som jobbar med säkerhet för att upptäcka och skydda mot olika typer av hot? I så fall kan vi erbjuda dig ett stimulerande och utvecklande arbete inom inköp på SAAB Surveillance i Göteborg.

Göteborg
Heltid
Bemanning - Tjänstemän, 1 plats
Inköp
2018-06-06
 
Dela jobbet
 
Dela jobbet

dina arbetsuppgifter

Du kommer att ansvara för hantering av inköpsbeställningar och fakturor samt materialplanera, leveransbevaka och leda leverantörsmöten. Du är ansvarig för kommunikation och återföring till kunder och leverantörer samt arbetar självständigt och ansvarar för att leveranserna kommer i rätt tid. I din roll kommer du ha ett stort kontaktnät och nära samarbete såväl inom som utanför organisationen. Vi behöver dig som kan ifrågasätta och prova nya angreppssätt på det dagliga arbetet så att vi kan fortsätta jobba med ständiga förbättringar.

din profil

Vi söker dig som har relevant utbildning inom området samt gärna har erfarenhet av inköpsarbete inom tillverkningsindustrin. Som person har du mycket energi, strävar efter att göra ditt bästa och är medveten om vikten av att leveranser sker i tid och med rätt kvalitet. Du bidrar till ett gott arbetsklimat och gillar när du får arbeta tillsammans med andra. Du kommer att trivas hos oss om du uppskattar variation i arbetet och vågar tänka i nya banor. Har du tidigare erfarenhet av arbetsverktyget IFS är det meriterande men inget krav.

ansökningsförfarande

Du är välkommen med din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2018-06-24. Urval sker löpande så vänta inte med att söka! Din ansökan består av ditt CV och ett brev där du motiverar varför du vill bli vår nya kollega. Har du frågor angående tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Anna Ljungkvist, Skill, 031- 380 33 23.

Detta är ett långvarigt uppdrag så det finns mycket goda möjligheter till en tillsvidareanställning hos oss på Skill så väl som en övergång till anställning på SAAB i framtiden.

Vi ser fram emot din ansökan!

om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.

ANSÖK TILL JOBBET