Produktionstekniker till Holms industri i Motala

Holms industri - Safer Roads. Vill du vara kugghjulet på ett företag som tillverkar produkter som gör vardagen säkrare för dig och dina medtrafikanter? Ta chansen att söka jobbet som produktionstekniker på Holms!

Motala
Heltid
Rekrytering, 1 plats
Industri/Tillverkning
2018-06-07
 
Dela jobbet
 
Dela jobbet

om företaget

Holms är Marknadsledande inom frontmonterade redskap för sopning och snöröjning.
www.holms.com
https://www.youtube.com/watch?v=mL4QGf_5GQc

dina arbetsuppgifter

Produktionstekniker rapporterar till produktionschefen och ingår i ett team bestående av ca 30 personer som innefattar produktion, planering, inköp och produktionsteknik.

Plåtverkstaden omfattas av materialhantering/-flöde, kapning av stångmaterial, kantpressning av tunnplåt samt manuell och robotiserad svetsning. Produktionsteknikerns huvudansvar ligger i produktivitetshöjning samt produktionssättning av nya och omkonstruerade produkter.

Som produktionstekniker på Holms kommer du arbeta för att effektiversera och optimera produktionen. Holms erbjuder dig på så vis ett brett, utvecklande arbetsområde bestående av bl.a. produktionsberedning, framtagande av fixturer, metodval och metodutveckling, analys- och utredningsarbete, projektledning av investering i produktionsutrustning, bidra i produktutvecklingsprojekt samt kvalitets- och miljöarbete.

din profil

Vi söker dig som har bred generell kompetens inom plåtbearbetning genom moderna produktionsstyrnings- och produktionsmetoder, spetskompetensen bör ligga inom robotisering av svetsning. Varför? Vår verkstadsavdelning levererar kvalitet i världsklass, men vi vill att den ska bli ännu bättre! Därav ser vi det som ett stort plus om du arbetat med effektivisering och optimering av flöden kopplat till svetsning, robotsvetsning, maskinbearbetning och materialförsörjning.

Vi söker dig som har en akademisk bakgrund med hög analytisk förmåga för effektivt förbättringsarbete. Du har erfarenhet från liknande roller inom tillverkande industri och är redo att anta en större utmaning med stort eget ansvar. För att förmå driva och kommunicera förändring ser vi att du är självgående, ambitiös, kommunikativ och initiativrik. Du är genuint intresserad av denna typ av teknik/tillverkning.

Bolaget använder Monitor som affärssystem och tillämpar LEAN som filosofi varför erfarenhet och kompetens inom detta är meriterande.
Du är givetvis en van datoranvändare, innehar B-körkort och behärskar Svenska och Engelska i tal och skrift.

ansökningsförfarande

Har du frågor gällande tjänsten kontakta då ansvarig rekryterare på Skill, Rasmus Johansson, Rasmus.johansson@skill.se
Du ansöker genom att logga in eller registrera CV och personligt brev på www.skill.se. Registrering i vår databas innebär ett enklare rekryteringsförfarande för dig och för oss.
Intervjuer och urval sker fortlöpande så skicka in din ansökan redan idag. Välkommen med din ansökan!

om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.

ANSÖK TILL JOBBET