Kontorschef till METOD arkitekter

I mitten av augusti påbörjar vi rekryteringen av en kontorschef till METOD arkitekters kontor i Stockholm. Vi söker dig som har visioner inom ledarskap och arkitektur och vill verka som en kreativ kontorschef. Drivs du av en påverkande roll så är det här en unik möjlighet.

Vill du veta mer redan nu? Varmt välkommen att kontakta oss på Skill för ett samtal så berättar vi mer!

Stockholm
Heltid
Rekrytering, 1 plats
Ledning/Management
2018-06-20
 
Dela jobbet
 
Dela jobbet

om företaget

METOD arkitekter - Vår metod bygger på ett helhetstänk med fler perspektiv - fler dimensioner. Husen vi skapar berör med sin funktionalitet och gestaltning. Det ger byggnader man vill vara i – trivs i och beundrar. Vi lär oss våra kunders verklighet och affärsidé - med detta som utgångspunkt törs vi utmana och se andra infallsvinklar. Genom vårt engagemang, idérikedom och kunskap skapar vi nya lösningar vare sig det gäller nya hus eller gamla som behöver utvecklas och förnyas. Vi vill att våra kunder ska vara positivt överraskade efter vårt arbete.

Vårt motto – vår metod – vårt kundlöfte: VILJA VARA HÄR ska genomsyra vårt arbete och vårt sätt att agera

Här kan du läsa mer: www.metodarkitekter.se

ansökningsförfarande

Rekryteringen påbörjas i augusti och sker via Skill. I mitten på augusti kommer du få veta mer om tjänsten via annons om beskriver rollen och arbetsuppgifter. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen redan nu är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Petra Pyk, petra.pyk@skill.se, 011- 19 94 66 eller kandidatansvarig Anna Carlbaum, 08 - 12 09 71 73, anna.carlbaum@skill.se

om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.

ANSÖK TILL JOBBET