Siemens söker produktionstekniker


I rollen som produktionstekniker är förändringsbenägen det ord som beskriver dig bäst och det klingar positivt i dina öron. Du trivs bäst när du får jobba tillsammans med andra i ett gemensamt syfte att grundligt förnya och förbättra rådande arbetsprocesser och förlopp.

Finspång
Heltid
Bemanning - Tjänstemän, 1 plats
Teknik
2018-06-10
 
Dela jobbet
 
Dela jobbet

om företaget


Siemens Industrial Turbomachinery AB (SIT AB) utvecklar och tillverkar världsledande gasturbiner och ångturbiner för en global marknad. Företaget levererar även kompletta turbinbaserade kraftanläggningar för långsiktigt hållbar och kostnadseffektiv produktion av elektricitet, ånga och värme. Turbinerna säljs även som drivkällor för kompressorer och pumpar, främst inom olje- och gasindustrin. En omfattande serviceorganisation täcker alla levererade produkter och anläggningssystem. På SIT arbetar 2 800 personer, merparten i Finspång och ca 120 i Trollhättan. Företaget omsätter ca 10 miljarder kronor om året.

dina arbetsuppgifter


Genom ledordet optimism leder du det dagliga arbete framåt för att du är en person som ser möjligheter där andra redan slutat leta. I den här rollen händer det mycket saker hela tiden och det är ingen dag som är den andra lik där du styr dessa dagar helt själv. Detta ställer höga krav på att du i din yrkesroll måste klara av att leverera inom satta projekttider och via egna beslut ska kunna prioritera rätt.

Siemens erbjuder dig en positivt utmanande roll där du med din tekniska bakgrund och erfarenhet förväntas påvisa din kompetens genom att nytänkande bidra i avdelningens förbättringsarbete. Avdelningen här producerar turbinskovlar och ledskenor för gasturbinerna och som produktionstekniker är tjänsten inriktad mot efterbearbetningen innan vacuumlödningen utförs. Den innefattar oförstörande provning och kontroll och som sökande är det meriterande att ha erfarenhet av maskinarbete (gnistning och håltagning).

din profil


Du har en verkstadsteknisk bakgrund och erfarenhet av att jobba med maskin och bearbetning sedan tidigare. Alternativt att du genom erfarenhet skaffat dig en välgrundad förståelse för material och en bra känsla för god kvalitet och processen som gör dig kvalificerad för tjänsten som produktionstekniker. För att klara av tjänsten behöver du ha ett öppet sinnelag och kunna vara flexibel i arbetsuppgifterna då du sköter mycket av arbetsdagen helt själv. Som sökande ser vi gärna att du ledarerfarenhet i form av skiftledare eller någon form av teknisk projektledare.

ansökningsförfarande


Initialt börjar denna anställning som ett konsultuppdrag via oss på SKILL men det finns goda möjligheter att senare gå över till kund. Du är välkommen med din ansökan så snart som möjligt via vår hemsida, skill.se Din ansökan består av ditt CV och ett personligt brev. Urvalet sker löpande så vänta inte med att söka!

Har du frågor om tjänsten eller vill veta mer om rekryteringsprocessen, vänligen kontakta Fredrik Löfgren, fredrik.lofgren@skill.se eller 011-19 94 73

om oss


Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.

ANSÖK TILL JOBBET