Project Buyer inom telematik och mjukvara

På Toyota Material Handling sker utveckling av morgondagens materialhanteringslösningar med ett tydligt fokus på innovation. Klassisk mekanik samspelar imorgon med komplexa systemlösningar och mjukvaruintensiva applikationer. Är du intresserad av att arbeta i ett sammanhang med inköp och ny teknik samt ha påverkan på våra produkters framtida utveckling? Då kan detta vara ett jobb för dig.

Mjölby
Heltid
Rekrytering, 1 plats
Inköp
2018-07-11
 
Dela jobbet
 
Dela jobbet

om företaget

Ta chansen att bli en del av ett framgångsrikt företag som arbetar i en snabbt avancerande bransch. Toyota Material Handling utvecklar truckar och materialhanteringslösningar i världsklass och är i dagsläget världsledande inom området. Det händer mycket hos dem – automatiserade lösningar, uppkopplade truckar och nya produktmarknader. Toyota Material Handling har sin produktutveckling och produktion i Mjölby, 25 minuter utanför Linköping. På företaget arbetar närmare 2300 personer, varav hälften tjänstemän.

Toyota Material Handlings framtidsvision och projekt de arbetar med kan du se i följande video: https://www.youtube.com/watch?v=xignQyEk4iE

dina arbetsuppgifter

Till vår centrala inköpsfunktion, med drygt 30 medarbetare och ett samlat inköpsvärde på 4 500 MSEK, söker vi nu projektinköpare inom telematik och mjukvara med brinnande intresse för inköp och teknik. Arbetet inom projektinköp innebär att leda och genomföra kostnadseffektiva, kvalitetssäkrade och hållbara upphandlingar av komponenter, system, utrustningar och mjukvara till företagets produktutvecklingsprojekt. Som Projektinköpare inom telematik och mjukvara kommer du att arbeta i produktutvecklingsprojekt i en mycket spännande och utmanande miljö. Du ingår i ett inköpsteam inom avdelningen Project & Innovation Management.

Ditt huvudsakliga ansvar kommer vara att:

• leda utveckling och upphandlingar tillsammans med leverantörer
• leverera till tilldelade produktutvecklingsprojekt i rätt tid, med rätt kvalitet och med rätt kostnad
• bevaka och fånga upp ny teknologi på marknaden
• planera, strukturera och utveckla ditt ansvarsområde
• säkerställa efterlevnad av leverantörsstrategier

Befattningen innefattar ett mycket tvärfunktionellt arbete framförallt med produktutvecklings funktionen. Globala samarbeten inom koncernen kan förekomma i vissa projekt. Du rapporterar till avdelning för Project & Innovation Management.

"Hos oss är det viktigt att arbete och fritid går ihop. För att möjliggöra detta erbjuder vi bland annat flex, möjlighet till träningspass på lunchen, extra förmåner vid föräldraledighet enligt kollektivavtal samt stor möjlighet att planera sina dagar. Vi tycker också det är viktigt med fortsatt utveckling och ger därför möjlighet till flertalet kurser och utbildningar, samt öppningar för att ta sig vidare inom företaget."

din profil

För att passa denna tjänst ser vi att du har stark drivkraft, är engagerad och strukturerad, samt att du gillar utmaningar och innovativt lagarbete!

Vidare ser vi att:

• du är nyfiken på ny teknik och drivs av nya utmaningar och möjligheter
• du har ett intresse av att lära dig mer inom telematik och mjukvara
• du är kommersiellt driven och gillar att göra affärer
• du är lösningsorienterad
• du har erfarenhet av att leda och/eller jobba i projektform
• du har civiliningenjörsexamen, eller motsvarande utbildning
• du kommunicerar flytande såväl skriftligen som muntligen på svenska och engelska

Du som söker har ett intresse för ny teknologi och vill vara med oss på vår innovationsresa. Du är självständig och har lätt för att bygga relationer och motiveras av breda kontaktytor. Självklart är du affärsorienterad.

ansökningsförfarande

I denna rekrytering samarbetar Toyota Material Handling med Skill. Skill ansvarar för rekryteringsprocessen men anställningen kommer bli hos Toyota Material Handling. Sista ansökningsdag är 19 augusti.

På grund av semester kommer vi börja kalla till intervju tidigast v.33. Välkommen med din ansökan via vår hemsida. Vid frågor vänligen ansvarig rekryterare på Skill, Katrin Wallin 013-473 20 62, katrin.wallin@skill.se (semester v.29-32) Upplever du tekniska problem med din ansökan under denna tidsperiod, kontakta Emma Andersson emma.andersson@skill.se

om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.

ANSÖK TILL JOBBET