Truckförare till kund i Mjölby

Mjölby
Heltid
Uthyrning, 5 platser
Lager/Logistik
2018-09-06
 
Dela jobbet
 
Dela jobbet

om företaget

Vi söker materialhanterare och truckförare till vår kund i Mjölby. Är du flexibel, positiv, tycker om att jobba i högt tempo och samtidigt ha kul på jobbet? Motiveras du av att ha bra kollegor och tydliga arbetsuppgifter? Då är det här jobbet något för dig.

dina arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta som konsult hos vår kund i Mjölby. I arbetsuppgifterna ingår truckkörning och/eller materialhantering och det är därför ett krav att du har truckkort. Din huvudsakliga arbetsuppgift som truckförare/materialhanterare är att förse produktionen med material, som krävs för att färdigställa truckarna.

din profil

Som person ska du vara praktiskt lagd och trivas med ett fysiskt arbete samt att du har lätt att lära dig nya arbetsuppgifter. Du trivs att arbeta i ett fartfyllt arbetsklimat och har därför inga problem att jobba effektivt men samtidigt bevara kvalitén i arbetet.

ansökningsförfarande

Tjänsten är ett konsultuppdrag, som konsult hos oss erbjuder vi dig en visstidsanställning på 6 månader med chans till en tillsvidareanställning. Du har en närvarande chef från Skill som besöker arbetsplatsen en gång i veckan. Vi erbjuder alla våra konsulter friskvårdsbidrag. Efter en tids inhyrning via Skill finns goda chanser att få en direktanställning hos kund.

Krav:
Truckkort A1-4 B1-6
Körkort B och tillgång till bil
Möjlighet till att arbeta 2-skift.

Arbetstider:
2-skift: måndag-torsdag 06:30-14:30 och fredag 06:30-16:00 och måndag-torsdag 14:30-00:00

Meriterande:
Traverskort och tidigare erfarenhet av truckkörning i verkstadsmiljö

om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.

ANSÖK TILL JOBBET