Talent Manager med spets inom employer branding

Configuras tillväxtresa fortsätter och vi vill att just du hjälper oss att attrahera, rekrytera och utveckla våra medarbetare! Vi är ett sammansvetsat gäng configuraner som tar stort eget ansvar från dag ett och förenas i ett gemensamt driv kring nya idéer och innovation.

Linköping
Heltid
Rekrytering, 1 plats
HR
2018-06-17
 
Dela jobbet
 
Dela jobbet

om företaget

Du skulle antagligen inte känna igen en Configuran ute på stan – vi finns i alla sorter och tror inte på det där med klädkod – men med fem kontor på tre kontinenter är vi ett och samma Configura. Vi är ett sammansvetsat gäng som samarbetar över kontorsgränserna, med internationella kontakter och utmanande programmeringsuppgifter.

Visuell konfigurering är det vi jobbar med. Vi utvecklar mjukvara för att rita upp miljöer i 2D och 3D åt ledande leverantörer inom kontorsmöbler, kök och badrum, materialhantering, industri samt laboratorier. I bakgrunden görs beräkningar för priser och konfigurering. Configura har huvudkontor i Linköping, men även kontor i Göteborg, Grand Rapids, Michigan, USA, Kuala Lumpur, Malaysia och Shenzhen, Kina.

dina arbetsuppgifter

Configura är ett bolag i stark tillväxt med verksamhet i Sverige, USA, Malaysia och Kina. Vi har ett bra track record i att attrahera och behålla kompetenta medarbetare, men i takt med att konkurrensen hårdnar är en av våra strategiskt viktigaste utmaningar att fortsätta att ligga i framkant. Vi har idag ett väl fungerande samarbete med relevanta program på Linköpings universitet och har under de senaste åren jobbat med att stärka vårt arbetsgivavarumärke lokalt – men det finns mycket kvar att göra! Med en vinnande företagskultur och ett stort engagemang hos våra medarbetare globalt har du alla förutsättningar att lyckas.

Ditt huvudsakliga uppdrag blir att fortsätta utveckla vårt arbetsgivarvarumärke, allt ifrån att driva arbetet med att sprida vår företagskultur till att organisera, planera och genomföra aktiviteter som syftar till att attrahera och rekrytera nya configuraner. Du är den som koordinerar och administrerar rekryteringsprocesserna och det är också du som förfinar och utvecklar de processer vi har.

Du är den som stöttar oss andra i att vara den bästa arbetsgivaren vi kan vara, allt för att utveckla våra medarbetare och att värna om företagskulturen som funnits sedan starten 1990. Det innebär att du stöttar chefer i sitt ledarskap, skapar förutsättningar för kompetensutveckling och att vi tillsammans fångar upp våra medarbetares önskemål, bland annat genom en bra process för utvecklings- och lönesamtal.

Utöver det kommer du att få chansen att utforska många andra spännande arbetsuppgifter; vi är fortfarande ett litet företag där rollerna – och möjligheterna – är breda!

Din närmaste chef blir vår VD och rollen är global vilket innebär resor till våra olika kontor och dagliga internationella kontakter.

din profil

Vi vill att du har en för rollen relevant högskoleutbildning, inriktning mot HR är meriterande men inte ett krav. Du kanske har några års erfarenhet av att jobba med employer branding, gärna internationellt.

En framgångsfaktor i rollen blir ditt engagemang och din vilja att involvera övriga delar i organisationen. Din positiva inställning och kreativa ådra kommer väl till pass i relationen med kollegor och i förmågan att hitta nya sätt att attrahera talanger.

ansökningsförfarande

I denna rekrytering samarbetar Configura med Skill. Vi tillämpar löpande urval så tveka inte att söka redan idag. Logga in eller registrera ditt CV på www.skill.se

Vid frågor kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Pehr Petersson, 013-473 20 65 alt. pehr.petersson@skill.se eller Lena Johansson, 013-473 20 63 alt. lena.johansson@skill.se

om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.

ANSÖK TILL JOBBET