Har du svårt att sitta still? Gillar du att arbeta praktiskt och har ett tekniskt intresse?

Vill du arbeta för ett ständigt växande företag? Sök då till oss!

Vi söker nu morgondagens medarbetare till ett flertal av våra kunder i regionen. Är du flexibel, positiv, tycker om att jobba i högt tempo och samtidigt ha kul på jobbet? Motiveras du av att ha bra kollegor och tydliga arbetsuppgifter? Då är det här jobbet något för dig.

Heltid
Uthyrning, 40 platser
Industri/Tillverkning
2018-06-19
 
Dela jobbet
 
Dela jobbet

dina arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta som konsult via oss på Skill ute hos någon av våra kunder i regionen och vi letar efter nya konsulter till tjänster inom montering, svetsning, truckkörning och medarbetare till livsmedelsindustrin.

din profil

Vi tror att du är en driven, flexibel och samarbetsvillig person som tycker om att arbeta effektivt men samtidigt behålla kvalitén och ge det lilla extra. Du tycker om att ha kul på jobbet och gillar att ha kollegorna nära dig, då man tillhör ett team som tillsammans bidrar till det dagliga arbetets framgång.

Vi ser gärna att du tidigare har arbetat inom verkstadsindustrin och/eller har motsvarande erfarenhet. Vi ser helst att du har gått en teknisk inriktning på gymnasiet, exempelvis fordon, industritekniskt eller liknande alternativt har erfarenhet från tidigare arbete som anses likvärdig exempelvis bilmontering, gårdsarbete eller installation.

Krav:
B körkort och tillgång till bil
Möjlighet att arbeta skift

Meriterande:
Truckkort A1-4 & B1-6
Traverskort och tidigare erfarenhet av truckkörning i verkstadsmiljö
Gått teknisk inriktning på gymnasiet, fordon, industritekniskt alternativt har tidigare erfarenhet av montering.

ansökningsförfarande

Som konsult hos oss erbjuder vi dig en visstidsanställning på 6 månader med chans till en tillsvidareanställning. Du har en närvarande chef från Skill som besöker arbetsplatsen en gång i veckan. Vi erbjuder alla våra konsulter friskvårdsbidrag. Efter en tids inhyrning via Skill finns goda chanser att få en direktanställning hos kund.
Vid frågor angående tjänsterna vänligen kontakta ansvarig rekryterare Emma Andersson mailadress: emma.andersson@skill.se

om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.

ANSÖK TILL JOBBET