HR Business Partner

Vill du jobba som HR Business Partner och samtidigt bli en del av ett växande internationellt företag med flera ledande produkter på marknaden?

Vår kund blickar ständigt framåt och utmanar gränserna för vad som är tekniskt möjligt. Genom samarbete på global nivå arbetar de för att göra världen till en säkrare plats.

Göteborg
Heltid
Bemanning - Tjänstemän, 1 plats
HR
2018-07-11
 
Dela jobbet
 
Dela jobbet

dina arbetsuppgifter

Din uppgift blir att stödja HR-teamet med strategiska och operativa personalfrågor i samverkan med andra funktioner och avdelningar inom företaget. Verksamheten består bland annat av produktion, utveckling och stödfunktioner vilket innebär att du kommer få möjlighet att jobba med olika verksamhetsdelar i en spännande miljö. Exempel på arbetsområden för dig som HR Business Partner kan vara kompetens- och organisationsutveckling, ledarutveckling, hälsa och arbetsmiljö samt lönerelaterade frågor.

din profil

Du som söker bör ha examen från PA-programmet eller motsvarande. För denna roll ser vi också att du har minst 1-3 års dokumenterad erfarenhet från självständigt HR-arbete, antingen som HR Business Partner eller liknande.

I denna roll förväntas du ha förmåga att kunna omvandla strategier till aktiviteter för att nå uppsatta mål. Du är van att arbeta med förändringsarbete och har god kommunikations- och samarbetsförmåga. Vidare är du bra på att strukturera ditt arbete och har lätt för att sätta dig in i olika administrativa HR-verktyg.

Vi ser fram emot din ansökan!

ansökningsförfarande

Tjänsten är ett 6 månaders konsultuppdrag via Skill med goda möjligheter till fortsatt anställning hos kunden.

Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att söka. Logga in eller registrera ditt CV på www.skill.se. Vid frågor gällande rekryteringsprocessen kontakta ansvarig rekryterare Johan Zizala på mail johan.zizala@skill.se

om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.

ANSÖK TILL JOBBET