Utvecklare till stödsystem i flygande farkoster

Vi är säkra på att ditt mjukvaruintresse kommer att bidra till vår utvecklings frammarsch. När farkosterna flyger analyseras varje detalj varför vi måste ha de bästa och säkraste systemen, det är här du kommer in. I den här tjänsten får du vara med och bygga mjukvaran som analyserar data för de små detaljerna som gör skillnad.

Linköping
Heltid
Rekrytering, 1 plats
IT
2018-09-12
 
Dela jobbet
 
Dela jobbet

om företaget

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk

dina arbetsuppgifter

Du kommer att:

- Utveckla mjukvara som analyserar data och genererar exempelvis felmeddelande, larm och kunskap kring hur flygningarna har gått.
- Arbeta agilt med Scrum i ett team om 10 personer.
- Utveckla mjukvara och kontinuerligt genomföra enhetstester
- Arbeta med C# och Visual studio i Windowsmiljö

din profil

Då du är med och utvecklar säkerhetskritiska system är det viktigt att du trivs i en miljö där kvalité och ordning är ledord. Dokumentation och testning blir en naturlig del i vardagen varför det är viktigt att du ser värde och motivation i genomarbetade produkter. Du tar initiativ och tittar på produkten med olika perspektiv och ett kritiskt förhållningssätt för att du tillsammans med teamet ska kunna ta mjukvaran till nya höjder.

Du har:
- En högskole- eller civilingenjörsutbildning inom relevant område
- Driv att arbeta med mjukvaruutveckling på högnivå
- Arbetat med C# och Visual Studio
- Förståelse för designmönster och välstrukturerad kod

Eftersom tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess är svenskt medborgarskap ett krav.

ansökningsförfarande

Uppdraget är en hyrrekrytering som inleds med sex månaders konsultuppdrag via Skill med möjlighet till anställning hos kund.

Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att söka.
Logga in eller registrera ditt CV på www.skill.se. Vid frågor gällande rekryteringsprocessen kontakta ansvarig rekryterare: Ida Thidblom, 013-32 94 16 alternativt ida.thidblom@skill.se

ANSÖK TILL JOBBET