Systemingenjör till Trollhättan

Skill söker nu en dedikerad systemingenjör till attraktivt uppdrag i Trollhättan. Vår kund är en ledande aktör inom flygindustrin och står just nu inför en expansiv fas med många spännande projekt i startgroparna!

Göteborg
Heltid
Bemanning - Tjänstemän, 1 plats
Teknik
2018-09-09
 
Dela jobbet
 
Dela jobbet

dina arbetsuppgifter

Du kommer att ingå i ett team med representanter från produktion och logistik där ni tillsammans arbetar med att identifiera, analysera samt utveckla förbättringsåtgärder i syfte att optimera tillverkningsprocesserna. I din roll kommer du att arbeta med produktionsflödesimulering och ta fram modeller för processernas utformning. Det kan handla om att identifiera flaskhalsar, analysera resursbehoven liksom andra effektiviserande åtgärder. Resor i tjänsten kan förekomma.

din profil

Vi ser att du är utbildad systemingenjör alternativt examen inom motsvarande område. Dokumenterad erfarenhet inom simulering av produktionsflöden, gärna från flygindustrin eller annan högt kravställande verksamhet. Det är önskvärt om du tidigare arbetat i Tecnomatix Plant Simulation, Arena, Simul8, Anylogic, Simio, Flexsim eller liknande simuleringsverktyg.

Vi söker dig med analytisk förmåga som med enkelhet kan förmedla input inom ditt kompetensområde. Du är en problemlösare och har lätt för att kombinera teoretiska och praktiska kunskaper. Du tar gärna egna initiativ inom ramen för ditt uppdrag och driver på så vis arbetet framåt. Givetvis har du lätt för att samarbeta med andra och fungerar bra i team.

ansökningsförfarande

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2018-08-12, via Skill.se. Urval sker löpande så vänta inte med att söka. Initialt kommer du bli anställd hos oss på Skill och i förlängningen finns mycket goda möjligheter till anställning hos vår kund. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Johan Zizala på 031-380 33 22 / johan.zizala@skill.se.

om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.

ANSÖK TILL JOBBET