Kreativ produktutvecklare

Epishine växer och söker nu en innovativ produktutvecklare för att designa nya produkter med integrerade solceller! Vill du jobba i ett snabbväxande bolag tillsammans med ett team som brinner för miljö och utveckling är detta en möjlighet för dig!

Linköping
Heltid
Rekrytering, 1 plats
IT
2018-09-03
 
Dela jobbet
 
Dela jobbet

om företaget

Epishine är en svensk greenup som blidats som en spinoff från Linköpings Universitet. Arbetsteamet består av framgångsrika entreprenörer och erkända forskare. Epishine's uppdrag är att göra vår planet mer hållbar. Baserat på mer än 25 års akademisk forskning tar Epishine fram organiska solceller till massmarknaden. Epishine's solceller är tunna, flexibla, lätta och väl anpassade för materialintegration.

dina arbetsuppgifter

Hos Epishine får du möjlighet att arbeta engagerat och nära kunder för att definiera och designa nya produkter. Du kommer ingå i ett passionerat, korsfunktionellt team av materialspecialister, solcellsexperter och framgångsrika entreprenörer som är dedikerade till att göra skillnad. Du kommer arbeta i hela kedjan från att verifiering, sammanställning av krav och utveckling av slutprodukt.

din profil

Om du är kreativ, får saker gjort, har stor energi och trivs i en snabb uppstartsmiljö så kommer du att trivas hos Epishine.

Vi söker dig som har en examen i industriell design och produktutveckling eller motsvarande. Det är mycket meriterande om du har några års erfarenhet av att designa och utveckla teknikprodukter i nära samarbete med kunder.

Hos Ephisine arbetar människor från alla världsdelar och kunderna finns i hela världen, därför är det ett måste att du hanterar engeska i både tal och skrift, kan du fler språk är det meriterande.

ansökningsförfarande

Vi jobbar med löpande urval så vänta inte med att söka! Startdatum är flexibelt, vi väntar på rätt person för den här tjänsten.

Rekryteringen sker via Skill. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen kontakta ansvariga rekryterare Petra Pyk, petra.pyk@skill.se eller 011-19 94 66.

Välkommen med din ansökan!

ANSÖK TILL JOBBET