Produktionstekniker till Saab

Vi söker en driven och innovativ person med erfarenhet inom produktionsteknik och detaljtillverkning

Linköping
Heltid
Bemanning - Tjänstemän, 4 platser
Teknik
2018-09-09
 
Dela jobbet
 
Dela jobbet

om företaget

Saabs affärsområde Aeronautics erbjuder flygrelaterade delsystem, obemannade flygsystem, flygplansstruktur och service till försvarskunder och civil flygindustri över hela världen. Mest känt av dessa är Gripen där Aeronautics har ett helhetsansvar från utveckling till försäljning och även support på sålda flygplan.

På sektionen detaljtillverkning arbetar vi inom tre områden maskin, plåt och rör/svets. Vi arbetar med gränssnittet mellan konstruktion, inköp och produktion samt framför faktorer som påverkar produktionen.

dina arbetsuppgifter

Som konsult hos oss kommer du att arbeta inom olika projekt, såsom Gripen, T-X eller FoU, där du utför produktionstekniskt arbete för flygplan i världsklass. Du kommer att arbeta i gränssnittet mellan konstruktion, inköp och produktion samt föra fram faktorer som påverkar vår produktion. Det innebär att du kommer granska konstruktionsunderlag, tillverkningsbarhet samt ämnesbereda artiklar i syfte att minimera och optimera bearbetningstid och materialåtgång.

din profil

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet inom produktionstekniskt arbete, 3D- och CAD-vana. Du har en eftergymnasial utbildning som ingenjör eller motsvarande utbildning arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Har du tidigare erfarenhet som operatör inom verkstad och vill ta nästa steg i karriären ses det som meriterande.

Som person är du noggrann och arbetar systematiskt. Du har en vilja att utvecklas, och självständigt söka den information som anses nödvändig för att genomföra en uppgift på ett systematiskt sätt. Tidigare erfarenhet av affärssystem såsom IFS ERP ses som meriterande. En god produktkännedom är av stor vikt för att lyckas i tjänsten. Du behöver ha en god förmåga att kommunicera och samarbeta med andra, samt att du behärskar engelska i både tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

ansökningsförfarande

I denna rekrytering samarbetar Saab med Skill. Vi tillämpar löpande urval så tveka inte att söka redan idag. Logga in eller registrera ditt CV på www.skill.se

Tjänsten är ett konsultuppdrag som pågår i minst ett år med goda möjligheter till förlängning.

Vid frågor kontakta gärna ansvarig rekryterare Josefine Kindahl på 013–473 20 61 eller på josefine.kindahl@skill.se

om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.

ANSÖK TILL JOBBET