Kvalitetsingenjör Inköpskvalitet till Saab i Karlskoga!

Drivs du av att utveckla leverantörer och deras produkter? Har du ett tekniskt intresse och vill vara med och säkerställa att Saab i Karlskoga hittar de bästa komponenterna på marknaden? Då kan du vara vår nästa stjärna inom kvalitetssäkring!

Heltid
Bemanning - Tjänstemän, 1 plats
Kvalitet & Miljö
2018-09-11
 
Dela jobbet
 
Dela jobbet

om företaget

Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. De är 15 000 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är de ledande inom många områden och en femtedel av intäkterna går till forskning och utveckling.

Saab är också ett möjligheternas företag. Ett företag som ser mångfald som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Det är också ett företag som respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet.

dina arbetsuppgifter

Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete med spännande och avancerad teknik och mycket kontakt med människor! Vårt team är glatt och positivt och vi hjälper varandra och har kul på jobbet!

Du kommer att arbeta tillsammans med 11 stycken andra medarbetare på SQA Supplier Quality Assurance med leverantörskvalitet. Att arbeta med kvalitetssäkring av inköpsmaterial innebär mycket kontakt med leverantörer, både i Sverige och utomlands, och att utveckla dessa leverantörer för att kunna ta fram de bästa komponenterna för produktion. Du kommer vara leverantörens röst mot konstruktion och produktion och även granska och godkänna produktkvalitetsdokumentation från leverantörer.

Exempel på andra arbetsuppgifter:
- Process- och produktgodkännande hos leverantörer
- Reklamationshantering mot leverantörer
- Inköpsberedning.

Slutprodukterna av komponenterna kommer att användas i missiler, torpeder och annan avancerad vapenteknik.

din profil

För att lyckas i rollen ser vi att du har en teknisk bakgrund och att du är självgående. För att trivas gillar du att arbeta med leverantörer och du är mycket kommunikativ och en driven problemlösare. Du vill bidra med en glad stämning på arbetsplatsen och trivs i en prestigelös kultur. Vi ser även att du har en god förmåga att samarbeta. Som person ser vi att du gillar frihet under ansvar och att du inte behöver tydliga instruktioner för att kunna utföra ditt arbete.

Vi tror att du idag arbetar inom tillverkningsindustrin, gärna med någon form av mekanisk bearbetning och vi ser gärna att du har högskoleteknisk utbildning. Stor vikt kommer att läggas vid personlighet.

Din engelska är mycket god i skrift och tal då rollen kräver mycket kontakt med utländska leverantörer.

B-körkort erfordras då tjänsten innebär resor.

ansökningsförfarande

Tjänsten är ett konsultuppdrag med start snarast. Uppdraget sträcker sig 6 månader med god chans till förlängning eller övertagande från Saab. Arbetstiderna är under dagtid.

Urvalet sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan på www.skill.se redan idag. Glöm inte att uppdatera dina uppgifter samt motivera varför just du är lämplig.

Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare Linda Strandman, mail: Linda.Strandman@skill.se

Vi ser fram emot din ansökan!

om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.

ANSÖK TILL JOBBET