Driven produktionstekniker inom laserproduktion

Vill du vara med och utveckla processerna inom laserproduktionen på Saab i Göteborg? Verksamheten ska nu förstärkas med ytterligare en produktionstekniker. Välkommen in med din ansökan!

Göteborg
Heltid
Bemanning - Tjänstemän, 1 plats
Teknik
2018-09-05
 
Dela jobbet
 
Dela jobbet

om företaget

Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. Företaget har ca 15 000 medarbetare och verksamhet på alla kontinenter. Saab är tekniskt ledande inom många områden och investerar en femtedel av intäkterna i forskning och utveckling.

Just nu befinner sig Saab i en expansiv fas och söker medarbetare som kan vara med och utveckla framtiden tillsammans med dem.

dina arbetsuppgifter

Som produktionstekniker arbetar du både självständigt och i samverkan med produktionspersonal och andra tekniker. Ditt team består av totalt 4 produktionstekniker där du driver och ansvarar för att ta fram förbättringsåtgärder samt lösa uppkomna problem på befintliga produkter och processer. Du blir ett viktigt stöd för produktionspersonalen i Saabs laserproduktion och bland uppgifterna ingår att ta fram beredningsunderlag, hantera felutfall och stötta vid problem i produktionslinan.

din profil

Vi ser att du som söker är utbildad högskoleingenjör alternativt har en motsvarande teknisk utbildning inom elektronik/mekanik/mekatronik. Vidare har du arbetat ca 2-3 år i en liknande roll och har lätt för att sätta dig in i nya produkter och processer. Tidigare erfarenhet av laserproduktion ser vi som mycket meriterande.

Som person är du initiativtagande och ser till att finna lösningar för att komma runt problem. Du trivs med flera kontaktytor och har lätt för att samarbeta samtidigt som du har ett stöttande förhållningssätt för att komma framåt i arbetet. För att passa i rollen behöver du behärska både svenska och engelska i tal och skrift.

Tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess och därmed krav på svenskt medborgarskap.

ansökningsförfarande

I denna rekryteringsprocess samarbetar Saab med Skill. Uppdraget är en hyrrekrytering som inleds med 6 månaders konsultuppdrag med möjlighet till att därefter få en anställning på Saab.

Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att söka. Logga in eller registrera ditt CV på www.skill.se. Vid frågor gällande rekryteringsprocessen kontakta ansvarig rekryterare Johan Zizala på mail johan.zizala@skill.se

om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.

ANSÖK TILL JOBBET