Är du en fena på att programera CNC-maskiner? Se hit!

Vi söker nu dig som vill bli en del av en mycket trevlig arbetsplats på ett ledande ingenjörsföretag i Trollhättan.

Göteborg
Heltid
Bemanning - Tjänstemän, 1 plats
Industri/Tillverkning
2018-09-04
 
Dela jobbet
 
Dela jobbet

dina arbetsuppgifter

Du kommer arbeta med att skapa nya samt modifiera befintliga programmeringar av CNC-maskiner inom skärande bearbetning såsom svarvning, fräsning och multifunktionsmaskiner. CAM-systemet som används är NX Manufacturing och du kommer att arbeta i Teamcenter och Vericut med bl.a. 3D-modellbaserad tillverkning.

Du samarbetar tillsammans med ingenjörer från design och produktion samt maskinoperatörer gällande val av metoder och verktyg i tillverkningsprocesserna. Utöver ett internt nätverk har du även externa kontaktytor med leverantörer.

din profil

För att lyckas i rollen behöver du ha dokumenterad utbildning som CNC-tekniker samt några års erfarenhet inom yrket. Det är meriterande om du tidigare jobbat inom en högt kravställande verksamhet. Du har goda kunskaper i NX-programmering och vi ser gärna att du tidigare arbetat i Teamcenter och Vericut. Det är också meriterande om du har erfarenhet inom skärande bearbetning av komplexa material såsom superlegering.

Vi behöver dig som är kommunikativ och som har lätt för att samarbeta med människor i din omgivning. Du förstår värdet av att förstå kundens behov och önskemål samtidigt som du har ett lösningsorienterat förhållningssätt. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

ansökningsförfarande

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2018-09-21, via Skill.se. Urval sker löpande så vänta inte med att söka. Initialt kommer du bli anställd hos oss på Skill och i förlängningen finns mycket goda möjligheter till anställning hos vår kund. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Anna Ljungkvist, 031-380 33 23 / anna.ljungkvist@skill.se

om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.

ANSÖK TILL JOBBET