Väderstad AB söker produktionstekniker

Har du erfarenhet av arbete som produktionstekniker och vill få chansen att komma in på ett spännande företag som Väderstad AB? Då kan det här vara din chans! Väderstad söker nu en eller två produktionstekniker för uppdrag fram till årsskiftet till att börja med.

Mjölby
Heltid
Bemanning - Tjänstemän, 2 platser
Teknik
2018-09-19
 
Dela jobbet
 
Dela jobbet

om företaget

Väderstads lantbruksmaskiner och metoder har en lång tradition av att vara i fronten vad gäller kvalitet, design och effektivitet. Företaget har ofta varit epokgörande när det gäller innovation och nytänkande. Väderstad finns representerat i 40 länder och är en leverantör till nytta för bönder, medarbetare, samhälle och ägare. Väderstad AB ingår i Väderstad-gruppen som ägs av familjen Stark. Huvudkontoret med R&D och produktion ligger i Väderstad, Sverige. Företaget är expansivt, Väderstad-gruppen har cirka 1200 medarbetare och omsätter 2.400 mkr. Väderstad AB är kvalitetscertifierat enligt den internationella kvalitetsstandarden ISO 9001:2008.

dina arbetsuppgifter

Tanken är att du kommer gå in och stötta redan befintliga produktionstekniker i deras dagliga arbete med att förvalta och förbättra processer i produktionen. Du kommer fokusera på avvikelsehantering och problemlösning. Stor del av din arbetsdag kommer innebära att ta fram instruktionen i CAD, sätta metoder samt ta fram fixturer och hjälpmedel. Vid behov och mån av tid kan det även bli så att du kommer få delta i projekt.

Du kommer ha ett nära samarbete med produktionen vilket innebär att du har en tät dialog med operatörer, lagkaptener och produktionsledare.

din profil

Vi söker dig som har erfarenhet av liknande typer av arbeten. Kanske har du flera års erfarenhet men vill få chansen att komma in på ett spännande företag som Väderstad. Kanske är du mer junior och ser det här som en perfekt start på din karriär. Vi ser att du som minst har en högskoleutbildning med produktionsteknisk inriktning eller motsvarande.

För att klara av den snabba avvikelsehanteringen krävs det att du är nytänkande och anpassningsbar i ditt arbetssätt. Vidare är du en god kommunikatör som har en förmåga att förstå andras problem och gillar att arbeta för att lösa dem.

ansökningsförfarande

Det här är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer bli anställd av Skill och uthyrd till Väderstad. Urval och intervjuer kommer ske löpande så skicka in din ansökan redan idag. Vi tar inte emot ansökningar via mejl men har du några frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Tove Werner på tove.werner@skill.se.

om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.

ANSÖK TILL JOBBET