Kreativ Marknadskoordinator till Skill

Är du en kreativ och analytisk Marknadskoordinator med erfarenhet av att skapa marknadsmaterial och driva trafik till digitala kanaler? Tycker du om att vara spindeln i nätet för olika marknadsprojekt och att samarbeta tätt med både internt anställda och externa samarbetspartners? Då kan det vara dig vi letar efter!

Linköping
Heltid
Rekrytering, 1 plats
Marknadsföring/Information
2018-09-11
 
Dela jobbet
 
Dela jobbet

om företaget

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildnings- och kompetensförsörjningsfrågor. Att få fler att upptäcka alla spännande yrken inom industrin och IT-branschen är ett av våra uppdrag vilket vi jobbar med varje dag. Vi är idag över 80 internt anställda fördelade på fem kontor. Alla stabsfunktioner inklusive marknad sitter i Linköping men servar alla kontor.

dina arbetsuppgifter

Vi är en snabbt växande organisation med höga krav på flexibilitet och utvecklingsorientering. Idag består marknadsavdelningen av marknadschef, marknadskoordinator och kommunikatör. Din uppgift blir främst att:
• Bistå interna medarbetare med målgruppsanpassad platsannonsering på Facebook och andra kanaler
• Planera mässor och event
• Skapa annonser och marknadsföringsmaterial i samarbete med externa parter
• Skriva och redigera texter
• Hålla hemsida uppdaterad
• Mäta trafik till hemsida och sammanställa statistik
• Vara kontaktperson för samarbetspartners inom extern annonsering
Du bidrar till att utveckla marknadsarbetet och är en kreativ kraft för företaget.

din profil

Du har en eftergymnasial utbildning inom marknad och kommunikation eller motsvarande.
Erfarenhet av tidigare marknadsarbete är ett krav och du har erfarenhet av att arbeta med Adwords och sökordsoptimering. Har du kompetens inom grafisk formgivning, foto och film är detta starkt meriterande.
Eftersom det är en relativt liten marknadsavdelning blir varje roll bred. Därför krävs en stor flexibilitet och en självklar inställning att hjälpas åt. I gengäld erbjuder rollen stor variation och många utmaningar, ibland med korta deadlines.
Vi är mycket måna om vårt varumärke vilket kräver hög kvalitetsmedvetenhet och gott omdöme. Vi förutsätter att du är mycket kreativ och är en fena på bild och text.

ansökningsförfarande

Har du frågor gällande tjänsten kontakta då ansvarig rekryteringskonsult Svanhild Johansson, 0720-05 99 64, svanhild.johansson@skill.se eller marknadschef Ronnie Lock ronnie.lock@skill.se

Du ansöker genom att logga in eller registrera CV och personligt brev på www.skill.se . Registrering i vår databas innebär ett enklare rekryteringsförfarande för dig och för oss.
Intervjuer och urval sker fortlöpande så skicka in din ansökan redan idag.
Välkommen med din ansökan!

ANSÖK TILL JOBBET