W&G Service Group söker maskinoperatör

Är du maskinoperatör och känner att du behöver en ny utmaning? Vill du få möjligheten att arbeta med en häftig vattenskärningsmaskin? Nu har du din chans! W&G Service Group söker nämligen en maskinoperatör till deras verkstad i Motala.

Motala
Heltid
Bemanning - Arbetare, 1 plats
Industri/Tillverkning
2018-09-12
 
Dela jobbet
 
Dela jobbet

om företaget

W&G Service Group bildades 2009 och har sedan starten haft en positiv utveckling. Vi står för professionell industriservice inom gruv-, energi-, pappers- och massaindustrin och vi erbjuder allt från service- och underhållsinsatser till montage, svets och smide. Vår personal utför förebyggande och avhjälpande underhåll samt modifieringar på kundens anläggningar. Vi har kompetens och resurser att hantera de flesta maskiner och utrustningar, antingen på plats hos våra kunder eller i våran egen verkstad i Motala.

dina arbetsuppgifter

W&G Service Group söker nu en maskinoperatör till sin verkstad i Motala. Företaget har flera maskiner i sin maskinpark men du kommer fokusera på Waterjet samt Komatsu. Arbetstiderna är dagtid. Ett fåtal veckor om året kan det bli aktuellt att du som maskinoperatör får följa med ut på arbete hos kund men majoriteten av tiden kommer spenderas i verkstaden.

din profil

Vi söker dig som har erfarenhet av plåtbearbetning. Har du tidigare arbetat med Komatsu och Waterjet är det en stor fördel men har du arbetat med laser kommer du ha en god förståelse för arbetet. Tjänsten ställer stora krav på vana och kompetens inom ritningsläsning.

Som person ska du ha ett teknikintresse och en vilja att lära dig mer. Maskinerna du kommer arbeta med är avancerade och därför krävs det att du har en god förmåga att ta in ny kunskap. Vidare letar vi efter dig som gillar att arbeta självständigt och besitter en problemlösningsförmåga. Du tar ditt arbete på stort allvar och vill prestera och bidra till företagets framgång.

Körkort B är ett krav för tjänsten.

ansökningsförfarande

Tjänsten är en hyrrekrytering vilket innebär att du de första sex månaderna kommer bli anställd av Skill och uthyrd till W&G Service Group. Efter sex månader är tanken att anställningen övergår till kund.

Vi tar inte emot ansökningar via mejl men vid frågor går det bra att kontakta ansvarig rekryterare, Tove Werner, på tove.werner@hotmail.com alternativt 013-32 94 18. Urval och intervjuer kommer ske löpande så skicka in din ansökan redan idag.

ANSÖK TILL JOBBET