Erfaren projektledare till Saab

Har du gedigen erfarenhet av projektledning samt kunskaper i förvaltningsmetodik och förändringsarbete? Saab förstärker nu den interna organisationen i samband med ett spännande implementeringsprojekt. Välkommen in med din ansökan!

Göteborg
Heltid
Bemanning - Tjänstemän, 1 plats
Ledning/Management
2018-09-13
 
Dela jobbet
 
Dela jobbet

dina arbetsuppgifter

Uppdraget är att föra in en ny förvaltningsmetodik inom Saab AB. Detta projekt är främst ett förändringsprojekt och det finns därmed inte lika tydliga leverabler som i ett utvecklingsprojekt. Du kommer att behöva navigera mellan olika förutsättningar och krav och driva projektet till en gemensam implementation. Arbetet sker i nära samarbete med projektägare och samtliga affärsområden inom organisationen.

Projektet står inför att dra igång fullt ut och förstudien är gjord under 6 månader under 2018.

Som projektledare kommer du att jobba brett inom supportfunktionen Saab ICT och vara placerad på ett av projektkontoren. Rollen innefattar projektplanering, exekvering och rapportering enligt vår projektmodell samt förstås riskhantering enligt vedertagna risk management-processer. Projektet lämnar löpande över leverabler till förvaltningsorganisationerna.

din profil

Vi ser att du har relevant erfarenhet av:

- Projektledning och projektmetodik
- Förvaltningsmetodik
- Förändringsledning & verksamhetsutvecklingsprojekt
- Kommunikation och duktig på att interagera med människor, för att få med alla i teamet på vår gemensamma resa
- Att jobba med management på lite högre nivå

och god kunskap om:

- Förvaltning av sw-baserade produkter inom IT-området
- PM3 (eller annan förvaltningsmetod)

Som person behöver du ha god planeringsförmåga, vara strukturerad, lyhörd samt på ett bra sätt kunna kommunicera med olika befattningar inom företaget. Du agerar med hög integritet med fokus på att driva arbetet framåt samtidigt som du trivs i en variationsrik miljö.

Tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess och därmed krav på svenskt medborgarskap.

ansökningsförfarande

I denna rekryteringsprocess samarbetar Saab med Skill. Uppdraget är ett konsultuppdrag med start snarast till och med 31/3 2019 (med ev. förlägning).

Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att söka. Logga in eller registrera ditt CV på www.skill.se. Vid frågor gällande rekryteringsprocessen kontakta ansvarig rekryterare Johan Zizala på mail johan.zizala@skill.se

om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.

ANSÖK TILL JOBBET