iDeal of Sweden söker kundtjänstmedarbetare

Är du en person som gör det lilla extra varje dag och vill vara del av ett företag där utvecklingsmöjligheterna är mycket stora? Till iDeal of Sweden söker vi nu kundtjänstmedarbetare för omgående start.

Norrköping
Heltid
Bemanning - Tjänstemän, 4 platser
Telefon/Callcenter
2018-09-13
 
Dela jobbet
 
Dela jobbet

om företaget

iDeal Of Sweden är ett globalt och snabbt växande mode- och livsstilsmärke med huvudkontor i Norrköping. Företaget har lokalkontor i Stockholm och fyra andra länder. iDeal of Sweden är ett bolag för att utforska din potential och skjuta fram gränserna för vad som är möjligt. Företaget letar efter människor som vill växa, tänka, drömma och skapa. Vi söker hard workers , ledare och visionärer.

dina arbetsuppgifter

Som kundtjänstmedarbetare kommer din huvudsakliga arbetsuppgift vara att hantera ärenden som kommer in från kunder framförallt via mail. Du kommer att arbeta i högt tempo i en grupp av kundtjänstmedarbetare där man tillsammans jobbar för att nå uppsatta mål.

din profil

Vi söker dig som har ett stort driv och vill få chansen att visa framfötterna i ett företag där det finns stora utvecklingsmöjligheter. Har du tidigare erfarenhet av att arbeta med kundtjänst eller liknande administrativa arbetsuppgifter är det mycket meriterande.

Då företaget agerar på en internationell marknad är goda kunskaper i det engelska språket ett krav och övriga språkkunskaper meriterande.

ansökningsförfarande

Tjänsterna kommer att tillsättas löpande så sök redan idag! Tjänsten är en tidsbegränsad anställning med omgående start.

Motivera i din ansökan vad som gör att just du skulle passa till denna tjänst. Vid eventuella frågor king tjänsten var vänlig och kontakta ansvarig rekryterare Martina Lundahl på martina.lundahl@skill.se eller 011-199472.

om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vi erbjuder tjänster inom rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Skill ägs av ett antal olika industriföretag, kommuner och Region Östergötland. Vi finns på 10 platser runt om i Sverige med huvudkontor i Linköping. Internt är vi fler än 60 medarbetare som tillsammans har en bred erfarenhet av rekrytering och bemanning inom både industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.

ANSÖK TILL JOBBET