Svetsare sökes till internationellt företag i Mjölby!

Linköping
2018-07-03
Industri/Tillverkning
Uthyrning, 2 platser
Heltid

Dina arbetsuppgifter

Din arbetsuppgifter kommer att vara att svetsa material i produktionsmiljö. Ritningsläsning används i vissa fall och därför värdesätter vi att du har kunskap inom detta område. Det är en stor fördel om du är flexibel och prestigelös då det ibland kan ingå montering i dina arbetsuppgifter. Den vanligaste arbetsformen är 2-skift, men ibland erbjuder vi även tjänster med andra arbetstider. Om du behöver pendla från annan ort till arbetet så är det ett krav att du har körkort och tillgång till bil.

Din profil

Du är: Praktiskt lagd, effektiv och nogrann. Du gillar: att jobba med fysiskt arbete och har en positiv inställning. Du har har definitivt: Erfarenhet inom MAG-svetsning. Som konsult hos oss erbjuder vi dig en visstidsanställning på 6 månader med chans till en tillsvidareanställning. Uppdraget är till en början en uthyrning, men på sikt finns det goda möjligheter till en direktanställning hos kund. Du har en närvarande chef från Skill och vi erbjuder alla våra konsulter friskvårdsbidrag.

Ansökningsförfarande

Vi söker svetsare löpande så skicka gärna in ditt CV direkt! Du ansöker genom att klicka på "ansök jobb" på www.skill.se Har du frågor gällande tjänsten kontakta då ansvariga rekryterare på Skill Malin Åkerblom, malin.akerblom@skill.se eller Josefin Svensson, josefin.svensson@skill.se

Om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.