Truckförare till stor kund i Mjölby sökes!

Mjölby
2018-04-15
Lager/Logistik
Uthyrning, 1 plats
Heltid

Om företaget

Du kanske inte vet att Skill ägs av 18 industrier, där vi tillsammans med våra kunder och ägarföretag har ett nära samarbete. Just nu har vi en stor efterfrågan på nya duktiga medarbetare till en av våra stora kunder i Mjölby.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta som konsult hos vår kund i Mjölby. I arbetsuppgifterna ingår truckkörning och/eller materialhantering och det är därför ett krav att du har truckkort. Din huvudsaklliga arbetsuppgift som truckförare/materialhanterare är att förse produktionen med material. Det är av stor vikt att du är flexibel då andra arbetsuppgifter kan förekomma. Kravet är att du ska kunna arbeta 2-skift, men det kan även förekomma dagtid, ständigt natt eller ständig kväll. Arbetstider 2-skift: måndag-torsdag 06:30-14:30 och fredag 06:30-16:00 och måndag-torsdag 14:30-00:00 Ständig kväll: måndag-torsdag 14:30-00:00 Sändigt natt: måndag-torsdag 00:00-06:30 och söndag 23:00:06:30 Om du behöver pendla från annan ort till arbetet så är det ett krav att du har körkort och tillgång till bil. Som konsult hos oss erbjuder vi dig en visstidsanställning på 6 månader med chans till en tillsvidareanställning. Du har en närvarande chef från Skill som besöker arbetsplatsen en gång i veckan. Vi erbjuder alla våra konsulter friskvårdsbidrag. Efter en tids inhyrning via Skill finns goda chanser att få en direktanställning hos kund.

Din profil

Som person ska du vara praktiskt lagd och trivas med ett fysiskt arbete samt att du har lätt att lära dig nya arbetsuppgifter. Du bör vara effektiv och noggrann samt ha en positiv inställning. Som konsult är du Skills ansikte utåt och det är därför viktigt att du trivs med att visa engagemang, framåtanda och är villig att bidra till teamets framgång. Krav Truckkort A1-4 B1-6 Körkort och tillgång till bil Meriterande Traverskort och tidigare erfarenhet av truckkörning i verkstadsmiljö.

Ansökningsförfarande

Behovet är omgående och urvalet sker därför löpande. Passa därför på att skicka in din ansökan redan idag. Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida. Vid frågor kontakta ansvarig rekryterare Malin Åkerblom, malin.akerblom@skill.se eller Josefin Svensson, josefin.svensson@skill.se.

Om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.