Mättekniker

Linköping
2018-04-13
Industri/Tillverkning
Uthyrning, 2 platser
Heltid

Om företaget

Aeronautics, ett affärsområde inom Saab, erbjuder flygrelaterade delsystem, obemannade flygsystem, flygplansstruktur och service till försvarskunder och civil flygindustri över hela världen. Aeronautics ansvarar också för utveckling, produktion, marknadsföring, försäljning och support av Gripensystemet. Kontrollavdelningen erbjuder ett omväxlande arbete i en verksamhet med stark tillväxt och med många spännande utmaningar, i vilken du kommer att ha en viktig roll. Avdelningen ansvarar för att kontrollera detaljer från detaljtillverkningen.

Dina arbetsuppgifter

Som mättekniker arbetar du med att mäta detaljer i mätmaskin från vår detaljtillverkning samt utvärdera mätresultat, dokumentera mm. Du arbetar med att utveckla och förbättra vår kontrollavdelning tillsammans med kollegor inom gruppen samt med stödfunktioner. Du arbetar med dagligstyrning 5:S och målstyrning och du får vara med och utveckla vår programvara PC-DMIS.

Din profil

Vi söker dig med utbildning från tekniskt gymnasium eller högskola med relevant inriktning. Erfarenhet av arbete som mättekniker är mycket meriterande. Följande kvalifikationer krävs för denna tjänst: - Erfarenhet av PC-DMIS alt. andra mätsystem - Gymnasiekompetens - Goda kunskap i ritningsläsning - Kalibreringserfarenhet är meriterande - God datorkunskap - Mycket goda kunskaper i det svenska och engelska språket i både tal och skrift - Gärna erfarenhet av maskinbearbetning Som person bör du vara kvalitetsmedveten och noggrann. Vi ser gärna att du är självgående men också fungerar bra i grupp. Positiv inställning bidrar med god arbetsmiljö bland kollegor och det värdesätter vi högt. Tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess. Därför krävs att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning gjord av myndighet.

Ansökningsförfarande

Urval till denna tjänst sker löpande så vänta inte med din ansökan utan sök tjänsten redan idag på vår hemsida www.skill.se. Vid eventuella frågor var vänlig och kontakta ansvarig rekryterare Susanne Öman på följande kontaktuppgifter: 013-32 94 08 alt.susanne.oman@skill.se. Lycka till med din ansökan!

Om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.