Senior Systemförvaltare till Saab Finance Systems

Linköping
2018-04-15
IT
Rekrytering, 1 plats
Heltid

Om företaget

Accounting Services ansvarar för redovisningsprocesser och huvudbok, kund- och leverantörsreskontra, kassaadministration samt Business World On (tidigare Agresso). Du kommer bli en del av Financial Systems som inom Accounting Services ansvarar för att förvalta, underhålla, utveckla samt ge användarstöd för finansiella system. Detta för såväl Saabgruppen som moderbolaget Saab AB.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att ha operativt ansvar för att förvalta och utveckla system som möjliggör nya lösningar för verksamheten på Saab. Du kommer att vara expert på allt från integrationer, anpassningar, implementationer till användarstöd för Saabs finansiella system. Samtidigt som du får lösa nya problem varje dag i helikopterperspektivet, har du även operativt ansvar som innebär att du också får djupdyka i den komplexa systemmiljön. Teamet som du blir del av består av 10 personer där var och en har sina specialområden, men ni har mycket fokus på kunskapsutbyte för att kunna stötta varandra i frågor ni möter. I rollen kommer du bland annat arbeta med: - Underhåll och anpassningar i systemet - integrationslösningar - Implementations- och uppgraderingsprojekt - Samordning av drift - Användarstöd inom Sverige, Europa, USA och Asien Kortare resor förekommer i tjänsten.

Din profil

Vi söker dig som har gedigen erfarenhet av att arbeta med: - MS Visual Studio - MS SQL Server - XML Det är meriterande om du har jobbat med, eller är bekant med BizTalk För att passa för rollen har du gedigen systemkunskap i Business World On, eller motsvarande system. För att trivas i rollen har du arbetat med systemförvaltning i flera år och vill fortsätta utvecklas genom att ta dig an en komplex systemmiljö med många integrationer. Engelska i tal och skrift är ett krav. Tjänsten omfattas av försvarssekretess varför svenskt medborgarskap är ett krav.

Ansökningsförfarande

I denna rekryteringsprocess samarbetar Saab med Skill. Urval pågår löpande så ansök redan nu! Logga in eller registrera ditt CV på www.skill.se. Vid frågor gällande rekryteringsprocessen kontakta ansvarig rekryterare Ida Thidblom på 013-32 94 16 alternativt ida.thidblomt@skill.se

Om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.