Midsummers söker systemadministratör i Monitor

Järfälla
2018-05-13
IT
Rekrytering, 1 plats
Heltid

Om företaget

Midsummer är ett ungt, snabbt växande företag i den expansiva solcellsbranschen. De utmanar den konventionella industrin med nytänkande lösningar genom att bygga specialdesignade, kompakta maskiner för tillverkning av flexibla tunnfilmssolceller. Den unika processen som säljs tillsammans med maskinerna möjliggör småskalig tillverkning av lätta flexibla solceller, som kan användas på t ex membrantak och fordon där låg vikt och tålighet är nödvändiga egenskaper. Maskinerna är extremt väl lämpade för kontinuerlig processutveckling, vilket bidrar till snabb utveckling och ständigt ökande verkningsgrad på solcellerna. Midsummer ser till att ligga i teknikens framkant genom att kontinuerligt driva forsknings- och utvecklingsprojekt, både tillsammans med andra aktörer och internt. Det kan handla om att t ex förbättra materialkvalitet och cellstruktur i den befintliga processen, ta fram nya alternativa material eller metoder, utveckla innovativa mekaniska lösningar, eller att sätta upp referensanläggningar för utvärdering av företagets produkter. De är idag ca 60 anställda och säljer allt på export.

Dina arbetsuppgifter

Ditt uppdrag som systemadministratör är att bidra till att Midsummer arbetar optimalt och får mesta möjliga nytta av affärssystemet Monitor. Du kommer att få chans att utvecklas till Midsummers expert på affärssytemet, vilket används som systemstöd för inköp, produktion och lagerhantering. För att kunna göra detta kommer du att utföra förbättrande och underhållsrelaterade uppgifter i systemet. När du är insatt i systemet samt deras arbetsprocesser så kommer du att kunna utbilda Midsummers användare och driva större och mindre förbättringar i systemet och processer för att effektivisera och möjliggöra digitaliseringsmöjligheter. Du kommer även att agera första supportkontakt för användarna när de behöver hjälp och stöd i systemet. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innefatta; • Dokumentering och optimering av processer • Systemförbättringar • Internutbildning • First line-support

Din profil

Vi söker dig med relevant utbildning eller erfarenhet från en liknande roll. Rollen kommer innebära stor frihet att forma din vardag vilket ställer höga krav på initiativtagningsförmåga och ett strukturerat arbetssätt. Som person ska du vara flexibel och kunna samarbeta och koordinera gentemot alla olika användare och deras önskemål. Vi ser att du har erfarenhet av affärssystem samt erfarenhet av inköp/tillverkning/lager eller logistik. Erfarenhet av arbete i Monitor är meriterande. Vidare är du en person som kan dokumentera processer och driva förändringar. Du är driven, nyfiken, engagerad och motiverad att lära samt kommunicerar i både det svenska och engelska språket obehindrat. Du är analytisk och inte rädd för att komma med nya idéer och förbättringsförslag. Midsummer är ett företag med anställda från många olika kulturer och hörn av världen, vi förutsätter att du ser detta som berikande och trivs med att arbeta i ett internationellt team.

Ansökningsförfarande

Urvalet sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan på www.skill.se redan idag. Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare Rebecca Ring, rebecca.ring@skill.se. Väl mött med din ansökan!

Om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.