Beredare/produktionstekniker till Saab

Linköping
2018-05-15
Teknik
Bemanning - Tjänstemän, 2 platser
Heltid

Om företaget

Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. De är 14 700 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är de ledande inom många områden och en femtedel av intäkterna går till forskning och utveckling. Saab är också ett möjligheternas företag. Ett företag som ser mångfald som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Det är också ett företag som respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet.

Dina arbetsuppgifter

Som beredare/produktionstekniker kommer du tillhöra en av Saabs produktionsenheter. Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak vara inriktade mot produktionstekniskt arbete och produktionsberedning i en högteknologisk miljö. Det dagliga arbetet innebär även arbete i affärssystemet IFS. Du kommer att arbeta med produktionsteknik samt med beredning för produktion. Du kommer även att ha ett nära samarbete med bland annat konstruktion och produktion. Du kommer att ingå i ett positivt team på 24 personer i ett öppet landskap, där alla tar sitt ansvar och kämpar tillsammans.

Din profil

Vi söker dig som har; • En teknisk utbildningsbakgrund alt flygteknisk gymnasieutbildning • Erfarenhet från arbete inom industrin, gärna i en produktionsnära roll • Goda kunskaper inom IFS eller liknande affärssystem, Delmia är meriterande • Goda språkkunskaper i både svenska och engelska, i såväl tal och skrift Som person ser vi att du driven och har lätt för att skapa nätverk som behövs för arbetet. Samarbete är en självklarhet för dig och du har lätt att lära dig nya saker.

Ansökningsförfarande

Urvalet sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan på www.skill.se redan idag. Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare Lotta Widercrantz, 013-473 81 64 alt lotta.widercrantz@skill.se

Om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.