Montörer sökes för sommarjobb i Söderköping

Söderköping
2018-04-12
Industri/Tillverkning
Bemanning - Arbetare, 5 platser
Heltid

Dina arbetsuppgifter

Som montör kommer du hålla till på företagets slutmontering. Där monterar du de slutliga delarna på kylsystem utefter olika ritningar. Du kommer arbeta med att sätta ihop flera olika komponenter men det kommer inte innefatta något montage av motorer eller el-dragningar. Du kommer jobba i industrimiljö tillsammans med ett gäng glada kollegor.

Din profil

Vi söker dig som är duktig på att meka och skruva och som trivs med ett arbete där du jobbar fysiskt med kroppen. Vi tror att du har ett tekniskt intresse i grunden, kanske gillar du att meka med bilar eller sätta ihop datorer på fritiden? Vi ser att du har en bra känsla för noggrannhet då kvalitéten på slutprodukterna är av största vikt. Du som söker bör ha en positiv inställning och attityd samt en vilja att utvecklas och lära dig nytt. Meriterande för tjänsten är: • Traverskort • Tidigare erfarenhet från industri/verkstad/montering Arbetstiderna är förlagda till 2-skift så du behöver kunna arbeta både dag och kväll. Det finns möjlighet att ta sig till arbetsplatsen med kollektivtrafik. Lön enligt gällande avtal. Rekrytering sker löpande. Tjänsten kommer tillsättas i slutet av maj/början av juni.

Ansökningsförfarande

Tycker du att det här låter intressant? Skicka in din ansökan på www.skill.se. Vid eventuella frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Amanda Ljungholm på amanda.ljungholm@skill.se, alternativt 011-199470.

Om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.