Elmontör till Saab i Linköping

Linköping
2018-04-11
Industri/Tillverkning
Bemanning - Arbetare, 1 plats
Heltid

Om företaget

Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. De är 15 000 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är de ledande inom många områden och en femtedel av intäkterna går till forskning och utveckling. Saab är också ett möjligheternas företag. Ett företag som ser mångfald som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Det är också ett företag som respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet.

Dina arbetsuppgifter

Som Elmontör ansvarar du för att bygga kablage och paneler till flygande farkoster. Arbetet kräver fingerfärdighet då du som Elmontör arbetar med små komponenter och lödning. Idag arbetar 44 Elmontörer på avdelningen och du blir en del av detta härliga team som jobbar med målstyrda grupper och 5S. Du får en gedigen grund som Elmontör då tjänsten inleds med tre veckor utbildning. Därefter kommer du att bli väl insatt i arbetet tillsammans med en fadder. Tillträde till tjänsten är vecka 34.

Din profil

För att passa rollen som Elmontör ser vi att du har följande kvalifikationer: • En fullföljd gymnasieutbildning, med fördel inom teknik eller elektronik • Goda språkkunskaper i svenska och engelska • God datorvana • Ett svenskt medborgarskap då arbetet i tjänsten omfattas av försvarssekretess Meriterande för tjänsten är om du tidigare arbetat inom industrin samt med liknande arbetsuppgifter. Har du tidigare erfarenhet av lödning är även detta meriterande. Som person är du tålmodig och strävar alltid efter att nå bästa kvalitet på ditt arbete. Med din positiva attityd bidrar du med ett gott klimat i arbetsgruppen. Andra personer beskriver dig som trevlig och glad. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper där noggrannhet och god samarbetsförmåga är ledord. Du är en lagspelare samtidigt som du inte har några svårigheter med att arbeta individuellt.

Ansökningsförfarande

Urvalet sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan på www.skill.se redan idag. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare Josefine Kindahl på mailadress josefine.kindahl@skill.se alt. 013-473 20 61 Låter det som något för dig? Väl mött med din ansökan! Detta är initialt ett konsultuppdrag som för rätt person kan leda till en anställning på Saab.

Om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.