Ekonomiassistent till leverantörsreskontra

Linköping
2018-04-13
Ekonomi/Finans
Bemanning - Tjänstemän, 3 platser
Heltid

Om företaget

Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. De är 14 700 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är de ledande inom många områden och en femtedel av intäkterna går till forskning och utveckling. Saab är också ett möjligheternas företag. Ett företag som ser mångfald som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Det är också ett företag som respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet.

Dina arbetsuppgifter

Som ekonomiassistent kommer du, tillsammans med dina kollegor, ansvara för leverantörsreskontran på Group Functions på Saab i Tannefors i Linköping. Du ankomstregistrerar och konterar leverantörsfakturor samt skickar dem för attest och sedan för betalning.

Din profil

För att trivas i rollen och leva upp till förväntningarna ser vi att du; • Har en YH-utbildning inom ekonomi och/eller arbetslivserfarenhet inom ekonomiområdet • Innehar goda språkkunskaper i engelska och svenska, i såväl tal som skrift Meriterande är att tidigare arbetat med bokföring i ekonomisystem, gärna Agresso. Som person är du lättlärd och flexibel. Du är även pålitlig och tar ansvar för dina arbetsuppgifter. I stressiga perioder behåller du lugnet och kvaliteten i ditt arbete. Vi tror att du är en glad person som sprider energi omkring dig.

Ansökningsförfarande

Urvalet sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan på www.skill.se redan idag. Svenskt medborgarskap är ett krav då tjänsten omfattas av försvarssekretess. Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare Susanne Öman på mailadress susanne.oman@skill.se alt. 013-32 94 08 Låter det som något för dig? Välkommen med din ansökan!

Om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.