Expander i Åtvidaberg söker CNC-operatör!

Åtvidaberg
2018-04-15
Industri/Tillverkning
Rekrytering, 1 plats
Heltid

Om företaget

Expander system är världsledande inom lösningar för ledslitage. Expander konstruerar skräddarsydda lösningar för en mängd olika applikationer: från tunga maskiner inom gruvdrift till applikationer inom konstruktion och skogsbruk med mera. Produktionen följer strikta procedurer för kvalitetskontroll och ger fullständig spårbarhet under hela tillverkningsprocessen.

Dina arbetsuppgifter

I arbetsuppgifterna ingår bland annat att: * Ställa maskin * Läsa ritningar * Programmering (Fanuc)

Din profil

Som person ser vi att du är driven, arbetar väl med andra och har lätt att lära. Vi ser gärna att du gått någon form av industritekniskt gymnasiebakgrund eller motsvarande erfarenhet från arbetslivet samt erfarenhet av CNC svarv / fräs. Det är meriterande om du har: * Truck- och traverskort * Erfarenhet av programmering (Fanuc)

Ansökningsförfarande

Om du har frågor kring tjänsten så tveka inte att ta kontakt med ansvarig rekryterare Rasmus Johansson på Rasmus.johansson@skill.se. Urval och tillsättning kommer ske löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.