Kretskortslackerare

Linköping
2018-04-15
Industri/Tillverkning
Bemanning - Arbetare, 1 plats
Heltid

Om företaget

Saab blickar ständigt framåt och utmanar gränserna för vad som är tekniskt möjligt. De samarbetar med kollegor runt om i världen som alla delar deras utmaning – att göra världen till en säkrare plats.Saab är också ett möjligheternas företag. Ett företag där man ser mångfald som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter, men också ett företag som respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet. Dynamics, ett affärsområde inom Saab, erbjuder understödsvapen, missiler, torpeder, sensorer, obemannade undervattensfarkoster, kamouflagesystem och träningssystem för försvarsmarknaden. Produktportföljen innefattar även produkter för den civila säkerhetsmarknaden såsom fjärrstyrda undervattensfarkoster till oljeindustrin och kärnkraftverk.

Dina arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå av att lackera kretskort till missiler och torpeder för undervattenssystem. Detta innefattar bl a att maskera, demaskera, lackera kretskort samt kvalitetssäkra och övervaka lackeringsprocessen. Ritningsläsning i 2D blir en del av din arbetsdag.

Din profil

Vi tror att du idag arbetar inom telekom-, flyg- eller bilindustrin. För att du ska passa i rollen har du: - erfarenhet av att arbeta med kretskort - erfarenhet av ritningsläsning är meriterande - erfarenhet av IFS är meriterande Som person är du ödmjuk, kommunikativ och ser samarbete som en självklarhet. Du har en god simultankapacitet och en förmåga att hålla många bollar i luften. Du är noggrann och har ett öga för kvalitet. Tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess och därmed är svenskt medborgarskap ett krav.

Ansökningsförfarande

Urvalet sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan på www.skill.se redan idag.Eftersom Saab arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna att kvinnor söker den här tjänsten. Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare Lotta Widercrantz, 013-473 81 64 alt lotta.widercrantz@skill.se

Om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.