Sommarjobba som traversförare på SSAB i Finspång!

Finspång
2018-05-15
Industri/Tillverkning
Bemanning - Arbetare, 1 plats
Heltid

Om företaget

SSAB utvecklar höghållfasta stål och tillhandahåller tjänster för bättre prestanda och utifrån ett hållbarhetsperspektiv. Företaget är en ledande producent på den globala marknaden för avancerade höghållfasta stål (AHSS) och seghärdade stål (Q&T), tunnplåt, grovplåt och rörprodukter samt konstruktionslösningar inom byggsektorn. SSABs stål och tjänster bidrar till lägre vikt hos slutprodukten och ökar även produktens styrka och livslängd. SSAB har ett kostnadseffektivt och flexibelt produktionssystem. SSABs produktionsanläggningar i Sverige, Finland och USA har en årlig produktionskapacitet av stål på cirka 8,8 miljoner ton. Företaget har också kapacitet att bearbeta och färdigställa olika stålprodukter i Kina och en rad andra länder. I Sverige och Finland sker produktionen i integrerade masugnsprocesser. I USA sker skrotbaserad produktion i elektriska ljusbågsugnar.

Dina arbetsuppgifter

Vi på SKILL hjälper just nu SSAB i Finspång att hitta en traversförare till deras anläggning under sommarperioden maj-augusti. Krav för tjänsten är att du har traverskort och praktisk erfarenhet av traverskörning. Vi ser gärna att du har erfarenhet från industri sedan tidigare i ditt yrkesliv. Företaget erbjuder en bra arbetsmiljö där säkerhet är högt prioriterat. Arbetstiderna är förlagda till ständig eftermiddag och är ett tidsbestämt uppdrag med början i mitten av maj och som fortlöper augusti ut. Även om just det här uppdraget är tidsbestämt så kommer den här erfarenheten kunna förbättra dina chanser vid senare rekrytering eller bemanning på företaget. Vi arbetar just nu med urvalsprocessen så ta chansen att sök redan idag!

Din profil

Du är en positiv, arbetsam och social medarbetare som snabbt hittar din plats i både personalgrupp och arbetsflödet. Du kommer att bidra till att produktionen fortgår som planerat så viktiga egenskaper hos dig är lyhördhet, viljan att lära och att du kan hantera monotona uppgifter utan problem. Vi ser det som meriterande om du har lokal anknytning till just Finspång.

Ansökningsförfarande

För det här uppdraget kommer du få en visstidsanställning hos oss på SKILL och arbeta ute hos kund som konsult. Rekryteringen sker löpande så sök tjänsten redan idag via Skills hemsida www.skill.se . Vid eventuella frågor eller funderingar, kontakta ansvarig rekryterare Fredrik Löfgren 011-19 94 73 eller fredrik.lofgren@skill.se Välkommen med din ansökan!