Erfaren CNC-operatör sökes till Finspångs Finmekaniska AB

Finspång
2018-08-05
Industri/Tillverkning
Bemanning - Arbetare, 1 plats
Heltid

Om företaget

TurnMill Group AB består av de legala enheterna, TurnMill AB, TurnMill China, TurnMill Polska, Linköpings Rostfria AB, BMT Engineering samt Finspångs Finmekaniska AB. Med koncernens nätverksbaserade produktionssystem erbjuder de hög kvalité, hög tillgänglighet och kostnadseffektiva lösningar genom en ständig utveckling på en global marknad.

Dina arbetsuppgifter

Finspångs Finmekaniska AB är en underleverantör inom avancerad skärande CNC-bearbetning i råmaterialet som stål, mässing, aluminium och rostfritt. Dina arbetsuppgifter kommer vara att rigga, ställa och programmera svarvar och fräsar utifrån kundernas ritningar/krav och specifikationer. Det är meriterande om du har kunskaper i CAD-CAM beredning, där använder de sig av EdgeCam-Solidworks. I ditt arbete som operatör prioriterar du ett strukturerat arbetssätt för att behålla en god kvalitet och effektivitet i ditt arbete. Den här tjänsten innefattar mycket variation och därmed blir flexibilitet en viktig egenskap även där för dig för att du ska fungera på arbetsplatsen.

Din profil

Som CNC-operatör är du erfaren och helt självgående när det kommer till mer avancerad CNC. Vi söker dig som tidigare har arbetat med tillverkning av detaljer med höga kvalitetskrav. Du har genom utbildning och yrkeserfarenhet goda kunskaper inom ritningsläsning och hantering av mätdon. Tjänsten kommer ställa krav på att du ska förstå och reflektera över ditt eget arbete för att ta egna beslut i processen. Finspångs Finmekaniska producerar komplicerade produkter med hög kvalitet så genom din erfarenhet inom CNC har du blivit trygg som operatör så att du känner dig lugn i alla lägen och stress hos dig ger dig den positiva effekten av skärpt fokus. Förändringar och förbättringsarbete är vinnande faktorer för både operatörer och företag för att fortsätta utvecklas, du tar här initiativ till dessa och diskuterar delaktigt förbättringar i dialog med kollegor och arbetsledning som en del i dina arbetsuppgifter. Du har goda kunskaper i styrsystemen Fanuc och Mazatrol. Meriterande med truckkort och utbildning inom säkra lyft.

Ansökningsförfarande

Urvalet kommer ske löpande så ta chansen och sök nu! Anställningsformen är till en början en visstidsanställning via SKILL men kommer därefter gå över till en tillsvidareanställning hos kund efter 6 månader. Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare Fredrik Löfgren på 011-19 94 73 eller på fredrik.lofgren@skill.se Väl mött med din ansökan!

Om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.