Lagerpersonal sökes till kund i Finspång

Finspång
2018-05-15
Lager/Logistik
Bemanning - Arbetare, 1 plats
Heltid

Dina arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer främst bestå av plockning av material och materialhantering.

Din profil

Vi söker dig som har erfarenhet inom lager eller förråd. Då orderplocket kommer kräva ett högt arbetstempo ser vi att du är stresstålig och strukturerad i ditt arbetssätt. Du ser utmaningen i att vara självgående och ta eget ansvar. För att passa för tjänsten lägger vi även stor vikt vid att du: - Är lösningsfokuserad - Är noggrann - Har ett säkerhetstänk - Har initiativförmåga Då det är en stor arbetsplats med många medarbetare ser vi att du trivs bland andra människor och uppskattar sociala relationer. Ett krav är att du har truckkort (TLP10) med behörigheterna A & B. Det är meriterande om du tidigare har arbetat i affärssystemet SAP.

Ansökningsförfarande

Är du intresserad av tjänsten, sök den omgående då behovet är brådskande. Vid eventuella frågor eller funderingar, kontakta ansvarig rekryterare David Herrwaldsson, david.herrwaldsson@skill.se/011-199471.

Om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.