Skill
Logga in Skapa ett cv
Logga in på ditt Skillkonto

Karriär

Skill rekryterar till kvalificerade jobb och uppdrag på spännande företag runt om i landet. Vi erbjuder dig följande möjligheter:

Rekrytering

Skill rekryterar direkt till fasta tjänster åt våra kunder. Vi rekryterar både till tjänster som kräver många års arbetslivserfarenhet och tjänster för nyutexaminerade akademiker.

Uthyrning

Du är anställd av Skill och arbetar som Skill-konsult på plats hos kunden på hel- eller deltid. Det består alltid av kvalificerade arbetsuppgifter och leder ofta till anställning hos kunden.

Undersökning

Handledd av en av Skills erfarna projektledare genomför du en undersökning åt några av våra kunder. Undersökningen består av informationsinsamling, analys och rapportskrivning och uppdraget avslutas med en avrapportering hos kunden. Att göra ett undersökningsuppdrag hos Skill ger kvalificerade arbetslivserfarenheter och kryddar både ditt CV och ditt kontaktnät.

Genom att registrera ditt cv på vår hemsida ges du möjlighet att söka våra lediga uppdrag. Du blir dessutom sökbar för våra rekryterare och kommer ett steg närmare en spännande karriärstart hos någon av våra intressanta kunder.


Filtrerade inlägg
    • För jobbsökare
    • Jobbsökartips

Karriär

Skill rekryterar till kvalificerade jobb och uppdrag på spännande företag runt om i landet. Vi erbjuder dig följande möjligheter: Rekrytering Skill rekryterar …

02/22-11 |