Oavsett om du är tjänsteman, chef eller specialist har våra kunder spännande utmaningar för dig. Om du inte hittar något ledigt jobb som lockar dig just nu får du gärna registrera ditt CV hos oss och skicka ett mail till info@skill.se så blir du kallad till en förutsättningslös intervju om din profil är intressant.

REGISTRERA DITT CV / LOGGA IN

Områden

Placering

Uppdragstyp

 • Financial Controller

  Drivs du av att se hur processer kan utvecklas och effektiviseras med stöd av ett affärssystem använt på rätt sätt? Då kan du vara vår nästa medarbetare!

  2018-06-20
  Ekonomi/Finans
  Rekrytering
  Linköping
 • Handlingskraftig administratör sökes

  Som administratör på Merx kommer du vara en grundläggande byggsten i deras högteknologiska industri centralt beläget i Norrköping. Här kommer du tillhöra den centrala nyckelfunktionen i företaget där orderhantering, leveransfrågor och inköp blir dina ansvarsområden.

  2018-06-20
  Kontor/Administration
  Rekrytering
  Norrköping
 • Junior mjukvaruutvecklare inom inbyggda system till Saab

  Vill du arbeta i ett spännande företag som är ledande inom sitt område? Vi söker nu en junior mjukvaruutvecklare till Saab Aeronautics och Gripen E-projektet. Du får möjligheten att jobba i ett tight team bestående av både nya och mer erfarna medarbetare - här får du chansen att både...

  2018-06-20
  IT
  Uthyrning
  Linköping
 • Kontorschef till METOD arkitekter

  I mitten av augusti påbörjar vi rekryteringen av en kontorschef till METOD arkitekters kontor i Stockholm. Vi söker dig som har visioner inom ledarskap och arkitektur och vill verka som en kreativ kontorschef. Drivs du av en påverkande roll så är det här en unik möjlighet.Vill du veta mer...

  2018-06-20
  Ledning/Management
  Rekrytering
  Stockholm
 • Orderhanterare till ett familjärt företag

  Orderhanterare på Rala är jobbet för dig som älskar kundkontakt, logistik samt ansvar. Vi letar efter dig som drivs av att ge det där lilla extra, som har servicekänslan i ryggmärgen och som gillar att ha kul på jobbet. Som orderhanterare på Rala har du en oerhört viktig funktion, du...

  2018-06-20
  Kontor/Administration
  Bemanning - Tjänstemän
  Linköping
 • Produktionstekniker

  Vill du ha en flygande fortsättning i karriären? Se då till att landa på ett av världens ledande företag inom flygindustrin! För kunds räkning söker vi nu erfarna produktionstekniker som vill bli en del av en global aktör i en mycket spännande och expansiv fas.

  2018-06-20
  Industri/Tillverkning
  Bemanning - Tjänstemän
  Göteborg
 • Serviceminded lagerarbetare sökes till Siemens

  Har du erfarenhet av lagerarbete eller vill komma in i branschen, då har du möjligheten nu! Siemens söker just nu flera serviceminded lagerarbetare.

  2018-06-20
  Lager/Logistik
  Bemanning - Arbetare
  Finspång
 • Vi söker dig som är nyexad och vill jobba med HMI i Gripen E!

  Är du i början av din karriär och söker efter spännande karriärmöjligheter? Vill du utveckla och bredda dina kunskaper i mjukvaruutveckling i ett ledande och storslaget företag? Tag då chansen att bli en del av Saab och utveckla Cockpit i Gripen E!

  2018-06-20
  IT
  Uthyrning
  Linköping
 • Elektronikmontör till Saab Huskvarna

  Saab i Huskvarna behöver förstärka med ytterligare en elektronikmontör för tillverkning av gyrosensorer – har du fingerfärdigheten som krävs?

  2018-06-19
  Industri/Tillverkning
  Bemanning - Arbetare
  Jönköping
 • Erfaren CNC-operatör sökes till Finspångs Finmekaniska AB

  Just nu söker vi en CNC-operatör till Finspångs Finmekaniska Verkstad då de är i en expansiv fas. Du som söker är redan i framkant i din yrkesroll som operatör och vill nu ta chansen att säkra din egen utveckling i takt med företagets fortsatta resa framåt!

  2018-06-19
  Industri/Tillverkning
  Bemanning - Arbetare
  Finspång
 • Har du svårt att sitta still? Gillar du att arbeta praktiskt och har ett tekniskt intresse?

  Vill du arbeta för ett ständigt växande företag? Sök då till oss!Vi söker nu morgondagens medarbetare till ett flertal av våra kunder i regionen. Är du flexibel, positiv, tycker om att jobba i högt tempo och samtidigt ha kul på jobbet? Motiveras du av att ha bra kollegor och tydliga...

  2018-06-19
  Industri/Tillverkning
  Uthyrning
 • HR Business Partner

  Vill du jobba som HR Business Partner och samtidigt bli en del av ett växande internationellt företag med flera ledande produkter på marknaden? Vår kund blickar ständigt framåt och utmanar gränserna för vad som är tekniskt möjligt. Genom samarbete på global nivå arbetar de för att...

  2018-06-19
  HR
  Bemanning - Tjänstemän
  Göteborg
 • Kvalitetsingenjör sökes till Siemens

  Siemens söker nu en Kvalitetsingenjör till teamet som arbetar med kvalificeringar och leverantörsutveckling. Ca 70 % av värdet på Siemens gasturbiner består av inköpt råmaterial, artiklar eller system. En ökad försäljningsvolym och större fokus på kvalitet och reducering av...

  2018-06-19
  Kvalitet & Miljö
  Bemanning - Tjänstemän
  Finspång
 • Montörer till Scanfil

  Intresseras du av teknik och innovation? Vill du arbeta med montering för ett internationellt företag med världsledande produkter? Scanfil söker nu montörer till deras produktion.

  2018-06-19
  Produktion
  Bemanning - Arbetare
  Åtvidaberg
 • Underhållsingenjör sökes till Siemens

  Vi söker dig som vill ta dig an rollen som Underhållsingenjör hos Siemens för kontraktskunder, leverans och teknisk support av gasturbiner runt om i världen. Hos oss blir du en del av ett internationellt team med medarbetare från länder så som Frankrike, Italien, Irland, Serbien,...

  2018-06-19
  Teknik
  Bemanning - Tjänstemän
  Finspång
 • Midsummer söker en Supply Chain Analyst!

  Har du erfarenhet av processutveckling eller arbete som systemadministratör och vill arbeta i teknikens framkant i ett internationellt och expansivt företag? Då kan du vara personen vi letar efter! För Midsummers räkning söker vi nu en Supply Chain Analyst inom affärssystemet Monitor.

  2018-06-18
  Industri/Tillverkning
  Rekrytering
  Järfälla
 • Driven innesäljare sökes till Toyota Material Handling

  Nu finns möjligheten att arbeta i ett företag som strävar efter ständig utveckling! Toyota Material Handling utvecklar truckar och materialhanteringslösningar i världsklass och är i dagsläget ledande inom området. Just nu söker vi efter en innesäljare som vill bli en del av det...

  2018-06-17
  Försäljning
  Uthyrning
  Mjölby
 • Objektplanerare till Saab

  Vi söker dig som vill anta en utmanande roll som Objektplanerare för Saab Aeronautics i Linköping. Ett spännande uppdrag väntar dig som vill vara delaktig i planeringen för pågående utvecklingsprojekt! Har du en stark personlig drivkraft och erfarenhet av planering?

  2018-06-17
  Lager/Logistik
  Bemanning - Tjänstemän
  Linköping
 • Projektplanerare till Saab Linköping

  Ser du dig själv i en nyckelroll som innebär planering, koordinering och struktur? Till Saab Aeronautics söker vi nu nästa projektplanerare som vill vara med och bidra till att bevara säkerheten och utveckla högteknologiska flygplan i världsklass!

  2018-06-17
  Lager/Logistik
  Bemanning - Tjänstemän
  Linköping
 • Systemingenjör med verifieringskunskaper

  Är du en erfaren Systemingenjör och redo för nästa steg i karriären? Vill du bli en del av ett attraktivt och marknadsledande företag och jobba i en spännande miljö? Vi söker nu en Verifieringsansvarig till ett större kundprojekt på Saab i Göteborg. Välkommen in med din ansökan...

  2018-06-17
  Teknik
  Bemanning - Tjänstemän
  Göteborg
 • Talent Manager med spets inom employer branding

  Configuras tillväxtresa fortsätter och vi vill att just du hjälper oss att attrahera, rekrytera och utveckla våra medarbetare! Vi är ett sammansvetsat gäng configuraner som tar stort eget ansvar från dag ett och förenas i ett gemensamt driv kring nya idéer och innovation.

  2018-06-17
  HR
  Rekrytering
  Linköping
 • Är du Sidewinders nya servicetekniker?

  Sidewinder i Motala letar efter en driven servicetekniker att förstärka sitt team med. Är du lösningsorienterad, har hög servicekänsla och är teknisk? Då är detta tjänsten för dig.

  2018-06-17
  Produktion
  Rekrytering
  Motala
 • Är du Siemens nya utvecklingsingenjör?

  Vill du utgöra en viktig del i arbetet med modernisering och uppgradering av Siemens gasturbiner? Sök då tjänsten som utvecklingsingenjör!

  2018-06-17
  Teknik
  Bemanning - Tjänstemän
  Finspång
 • Chefsjurist till Länsstyrelsen Södermanland

  Länsstyrelsen är en expertmyndighet inom områden som natur och miljö, samhällsbyggnad och landsbygd, direkt underställd regeringen. Vi fungerar som en länk mellan människor, kommuner, regioner och olika myndigheter. Vi verkar för att nationella mål får genomslag i länet. Det gör vi...

  2018-06-14
  Ledning/Management
  Rekrytering
  Nyköping
 • Midsummer söker C# programmerare

  Är du i början av din karriär och brinner för teknik och innovation? Vill du arbeta med högnivå och PLC programmering i en internationell och expansiv miljö med produkter som bidrar till en bättre miljö?

  2018-06-14
  IT
  Rekrytering
  Järfälla
 • Midsummer söker C# programmerare med nätverkskompetens

  Midsummer behöver förstärka sin mjukvaruavdelningen med en C# programmare med nätverkskompentens. Vi söker dig som brinner för programmering och nätverk, teknik och miljö!

  2018-06-14
  IT
  Rekrytering
  Järfälla
 • Montörer till kund i Mjölby

  Vi söker nu montörer till vår storkund i Mjölby. Är du flexibel, positiv, tycker om att jobba i högt tempo och samtidigt ha kul på jobbet? Motiveras du av att ha bra kollegor och tydliga arbetsuppgifter? Då är det här jobbet något för dig.

  2018-06-14
  Industri/Tillverkning
  Uthyrning
  Mjölby
 • NC-operatörer till kund i Mjölby

  Vi söker nu en NC- operatör till kund i Mjölby. Har du gått industritekniska med intrikning CNC/NC eller motsvarande utbildning? Har du erfarenhet av att programmera samt ställa och byta verktyg? Då kan du vara den vi söker!

  2018-06-14
  Industri/Tillverkning
  Bemanning - Arbetare
  Mjölby
 • Produktionsledare/Kvalitetschef

  Lockas du av en bred roll där du får ta ansvar för produktion & kvalité och där du samtidigt får utlopp för ditt intresse för teknik och automation? Då ska du fortsätta läsa..Tielman Sweden AB befinner sig i en spännande utvecklingsfas där bolaget under de närmaste åren kommer...

  2018-06-14
  Produktion
  Rekrytering
  Linköping
 • Truckförare till kund i Mjölby

  Vi söker materialhanterare och truckförare till vår kund i Mjölby. Är du flexibel, positiv, tycker om att jobba i högt tempo och samtidigt ha kul på jobbet? Motiveras du av att ha bra kollegor och tydliga arbetsuppgifter? Då är det här jobbet något för dig.

  2018-06-14
  Lager/Logistik
  Uthyrning
  Mjölby
 • Utvecklare

  Är du en utvecklare i början av karriären som vill kombinera dina kunskaper med att öka tryggheten i samhället? Vill du vara med och göra skillnad för människor i din omgivning? Saab är marknadsledande i utvecklingen av kontrollsystem till bl.a. polis, ambulans och säkerhetsföretag. I...

  2018-06-14
  IT
  Master Vendor
  Göteborg
 • IT-support med koordinerande funktion

  Du blir en del av Application Management Operation center och svarar för 2:e line support mot många olika applikationer. För dig innebär det en varierande roll där ditt driv och din lösningsorienterade approach kommer väl till pass.

  2018-06-13
  IT
  Rekrytering
  Linköping
 • Kund i Mantorp söker drivna medarbetare till livsmedelsindustrin!

  För kunds räkning söker vi livsmedelsarbetare som kan jobba heltid! Detta passar för dig som gillar variation och att vistas i en trivsam arbetsmiljö.

  2018-06-13
  Industri/Tillverkning
  Uthyrning
  Linköping
 • Siemens söker systemkonstruktör till Core Engine

  Är du tekniskt kunnig, har lätt för att samarbeta men först och främst tycker att ordning och reda är A och O? Ser sporren i tekniskt avancerade projekt och klarar av att leverera lösningar som svarar gentemot de höga krav som ställs på prestanda och tillförlitlighet? Här erbjuder...

  2018-06-13
  Teknik
  Bemanning - Tjänstemän
  Finspång
 • Innovation Buyer med fokus på morgondagens teknik

  Toyota Material Handlings framgång fortsätter. De utökar nu inköpsteamet med en medarbetare som vill kombinera sitt intresse för tekniktrender med att bli affärspartnern som kan ta Toyota vidare in i framtidens teknik.

  2018-06-12
  Inköp
  Rekrytering
  Mjölby
 • Produktberedare till Scanfil Åtvidaberg

  Scanfil är en global kontraktstillverkare som både utvecklar och tillverkar innovativa produkter som är helt nya på marknaden. Vill du vara den viktigaste tekniska kompetensen på ett företag med produkter och arbetssätt i framkant?

  2018-06-12
  Industri/Tillverkning
  Rekrytering
  Åtvidaberg
 • Project Buyer inom telematik och mjukvara

  På Toyota Material Handling sker utveckling av morgondagens materialhanteringslösningar med ett tydligt fokus på innovation. Klassisk mekanik samspelar imorgon med komplexa systemlösningar och mjukvaruintensiva applikationer. Är du intresserad av att arbeta i ett sammanhang med inköp och ny...

  2018-06-12
  Inköp
  Rekrytering
  Mjölby
 • Är du CNC-operatör och redo för nytt jobb?

  Har du en verkstadsteknisk utbildning med inriktning CNC eller motsvarande utbildning? Vill du jobba för ett av regionens största industriföretag med goda möjligheter till utveckling? Då kan det här vara jobbet för dig!

  2018-06-12
  Industri/Tillverkning
  Bemanning - Arbetare
  Finspång
 • Elektronikmontörer till Saab i Järfälla

  Har du god erfarenhet av elektronikmontering och ett brinnende intresse för teknik? Är du dessutom noggran och metodisk? Då kan du vara personen vi söker! För Saabs räkning söker vi nu flertalet elektronikmontörer till deras produktion i Järfälla. Vill du utvecklas vidare inom detta...

  2018-06-11
  Industri/Tillverkning
  Uthyrning
 • Elkonstruktör till världsledande företag

  Toyota Material Handlings framgång fortsätter. Utvecklingsavdelningen söker nu en elkonstruktör som vill arbeta med utvecklingen av elsystem i deras produkter.

  2018-06-11
  Teknik
  Rekrytering
  Mjölby
 • Holms Industri i Motala söker en svetsare med erfarenhet av montering!

  Är du svetsare idag och vill utvecklas vidare i rollen? Vill du vara med och tillverka produkter som gör vardagen säkrare för dig och dina medtrafikanter? Då är det här tjänsten för dig!

  2018-06-11
  Industri/Tillverkning
  Rekrytering
  Motala
 • Ingenjör inom drivsystem och elmotorer

  Toyota Material Handlings framgång fortsätter. De söker nu en ingenjör som vill utveckla drivlinan i deras produkter.

  2018-06-11
  Teknik
  Rekrytering
  Mjölby
 • Innovation Buyer - Inköpare med fokus på dagens och morgondagens tekniktrender

  Toyota Material Handlings framgång fortsätter. De utökar nu inköpsteamet med en medarbetare som vill kombinera sitt intresse för tekniktrender med att bli affärspartnern som kan ta Toyota vidare in i framtidens teknik.

  2018-06-11
  Inköp
  Rekrytering
  Mjölby
 • Montörer till Midsummer

  Brinner du för teknik och innovation? Vill du arbeta med montering i en internationell och expansiv miljö med produkter som bidrar till en bättre miljö? Midsummer söker nu engagerade montörer!

  2018-06-11
  Industri/Tillverkning
  Rekrytering
  Järfälla
 • Operatör till solcellstillverkande företag!

  Brinner du för teknik och innovation? Vill du arbeta i en internationell och expansiv miljö med produkter som bidrar till en bättre miljö? Midsummer söker nu en driven Operatör!

  2018-06-11
  Rekrytering
  Järfälla
 • Planning Assistant - en helt ny roll på Saab!

  Var med och skapa en helt ny roll på Saab - som Planning Assistant jobbar du med administrativt stöd i Gripenprojekt.

  2018-06-11
  Lager/Logistik
  Bemanning - Tjänstemän
  Linköping
 • Project Buyer - Inköpare inom telematik och mjukvara

  På Toyota Material Handling sker utveckling av morgondagens materialhanteringslösningar med ett tydligt fokus på innovation. Klassisk mekanik samspelar imorgon med komplexa systemlösningar och mjukvaruintensiva applikationer. Är du intresserad av att arbeta i ett sammanhang med inköp och ny...

  2018-06-11
  Inköp
  Rekrytering
  Mjölby
 • Siemens i Finspång söker kvalitetskoordinator

  Vill du arbeta med innovativa och dedikerade människor? Där visionen är att göra ytterligare tekniska framgångar i produktutveckling för att nå en kundnöjdhet i toppklass! Här får du arbeta i ett team som bäst beskrivs med positiva mindset och teknisk skicklighet. Rollen som...

  2018-06-11
  Teknik
  Bemanning - Tjänstemän
  Finspång
 • Siemens söker delprojektledare

  Ett spännande uppdrag där du med entusiasm, goda ledaregenskaper och främst teknisk kompetens driver dig själv och ditt team mot ett väl utfört uppdrag! Siemens erbjuder dig en dynamisk atmosfär där flexibilietet, teknisk kompetens och struktur är kritiska och utmanande faktorer du...

  2018-06-11
  Ledning/Management
  Bemanning - Tjänstemän
  Finspång
 • Svetsare sökes till internationellt företag i Mjölby!

  Vår största kund i Mjölby söker nu svetsare till både manuell- och robotsvets. Här har du chansen att visa vad du går för inom svets och möjligheten till förlängning är mycket goda. Hos oss blir du en del av ett härligt konsultteam!

  2018-06-11
  Industri/Tillverkning
  Uthyrning
  Linköping
 • Kronfågel söker industrielektriker

  Kronfågel söker en ny kollega med intresse för el och mek! Söker du en ny utmaning där du blir del av ett snabbt växande företag med bra sammanhållning kan det vara dig vi söker!

  2018-06-10
  Industri/Tillverkning
  Rekrytering
  Katrineholm
 • Siemens söker produktionstekniker

  I rollen som produktionstekniker är förändringsbenägen det ord som beskriver dig bäst och det klingar positivt i dina öron. Du trivs bäst när du får jobba tillsammans med andra i ett gemensamt syfte att grundligt förnya och förbättra rådande arbetsprocesser och förlopp.

  2018-06-10
  Teknik
  Bemanning - Tjänstemän
  Finspång
 • Asp.NET utvecklare sökes - W3D3-konsult till Formpipe

  Tycker du följande låter intressant: • En vardag som erbjuder varierande och stimulerande uppgifter• En roll med stor påverkan både för Formpipes och kundernas verksamhet• En familjär arbetsplats där humor och trivsel är i fokusBli en del av Formpipe Software och joina deras...

  2018-06-09
  IT
  Rekrytering
  Linköping
 • Systemtekniker till Formpipe Software

  Avancerad problemlösning är kärnan i arbetet som systemtekniker. Men det lilla extra som gör att man trivs på Formpipe Software är den familjära känslan bland personalen – samarbetet, stolthetskänslan och att man har riktigt kul tillsammans.

  2018-06-09
  IT
  Rekrytering
  Linköping
 • WEBBUTVECKLARE TILL DEN STORA-LILLA BYRÅN

  Vill du också komma till jobbet och känna att du verkligen trivs? Just det – trivsel, personlig utveckling och att få arbeta med det man är intresserad av är några av de faktorer som värdesätts högt hos Forefront i Linköping. Detta är företaget för dig som vill ha möjlighet att...

  2018-06-09
  IT
  Rekrytering
  Linköping
 • Vill du bygga det som inte går att köpa? - Elektronikdesigner till FOI

  Vill du ha ett arbete där du gör det ingen annan gör? Vill du bygga teknik som ligger längre fram än vad marknaden har att erbjuda? Se hit! FOI i Linköping behöver förstärka med en elektronikdesigner för avancerade radiolösningar. De arbetar med forskning och teknikutveckling för att...

  2018-06-09
  Teknik
  Rekrytering
  Linköping
 • CNC-operatör till kund i Vadstena

  Vi söker CNC-operatör till kund i Vadstena. Har du gått industritekniska med intrikning CNC eller motsvarande utbildning? Har du erfarenhet av att programmera samt ställa och köra en Mazakmaskin? Då kan du vara den vi söker!

  2018-06-07
  Industri/Tillverkning
  Bemanning - Arbetare
  Vadstena
 • Mekanikkonstruktör till Saab – utveckla Gripen i Catia V5

  Har du erfarenhet av Catia V5 och vill vara med och bidra till den tekniska utvecklingen av Gripen E/F? Nu söker vi nästa stjärna inom mekanikkonstruktion på Saab i Linköping.

  2018-06-07
  Teknik
  Bemanning - Tjänstemän
  Linköping
 • Produktionstekniker till Holms industri i Motala

  Holms industri - Safer Roads. Vill du vara kugghjulet på ett företag som tillverkar produkter som gör vardagen säkrare för dig och dina medtrafikanter? Ta chansen att söka jobbet som produktionstekniker på Holms!

  2018-06-07
  Industri/Tillverkning
  Rekrytering
  Motala
 • Projektledare/Förvaltningsledare- Östgötatrafiken

  Vi vill att kollektivtrafiken ska vara smidig - så smidig att bilen får stanna hemma och att fler väljer ett klimatsmart resande. Men vi vet att vi har lite att jobba på, och betallösningen är en av våra största och viktigaste utmaningar framöver. Därför söker vi nu en erfaren...

  2018-06-07
  IT
  Rekrytering
  Linköping
 • Rekryterare sökes till SAAB

  Brinner du för rekrytering och för att bygga relationer med människor? Vi söker för SAABs räkning omgående en rekryterare som genomgående kommer att arbeta med rekryteringsprocessen. Vårt urval sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.

  2018-06-07
  HR
  Bemanning - Tjänstemän
  Linköping
 • Inköpare till SAAB i Göteborg!

  Gillar du att jobba tillsammans med andra samtidigt som du gärna tar eget ansvar och får saker att hända? Vill du vara en del av en organisation som jobbar med säkerhet för att upptäcka och skydda mot olika typer av hot? I så fall kan vi erbjuda dig ett stimulerande och utvecklande arbete...

  2018-06-06
  Inköp
  Bemanning - Tjänstemän
  Göteborg
 • Kundansvarig ordermottagare/Customer Service Rep

  Vill du vara en del av ett globalt företag som är i en expansiv fas? Vill du tillhöra ett team med mycket humor och högt i tak? Vi fortsätter växa och behöver nu utöka vårt team med ytterligare en stjärna inom kundrelationer och försäljning. Är det just dig vi söker……?

  2018-06-06
  Telefon/Callcenter
  Rekrytering
  Linköping
 • Produktionstekniker till Scanfil Åtvidaberg

  Scanfil är en global kontraktstillverkare som tillverkar och utvecklar innovativa produkter som är helt nya på marknaden. Vill du vara kugghjulet på ett företag med produkter och arbetssätt i framkant?

  2018-06-06
  Industri/Tillverkning
  Rekrytering
  Åtvidaberg
 • Sektionschef till Saab Kockums i Karlskrona. Bli del av något speciellt!

  Saab Kockums representerar spetskompetens i världsklass inom det örlogsmarina segmentet – både över och under vattenytan. Vi konstruerar, bygger och vidmakthåller ubåtar och örlogsfartyg baserade på avancerad smygteknik.Är du personen som brinner för ledarskap och vill ha en riktig...

  2018-06-06
  Produktion
  Rekrytering
  Karlskrona
 • Underhållstekniker Produktionsunderhåll

  Till avdelningen produktionsunderhåll som i dagsläget består av 33 medarbetare söker vi nu en kollega som vill arbeta som underhållstekniker.Vår företagskultur är baserad på en sund värdegrund som gör det möjligt för våra medarbetare att växa och utvecklas. Vi erbjuder ett...

  2018-06-06
  Industri/Tillverkning
  Rekrytering
  Mjölby
 • Vill du lackera flygplan? Vi söker en flygplanslackerare!

  Vingroder, klaffar och nosvingar är enbart några av de artiklar som lackeras på Saab Aeronautics i Linköping. Ett öppet och hjärtligt klimat erbjuds dig som vill bli flygplanslackerare! Denna avdelning ansvarar för att lackering av delar till flygande farkoster mot den militära sidan av...

  2018-06-06
  Industri/Tillverkning
  Bemanning - Arbetare
  Linköping
 • Nu söker vi en självgående och noggrann lagerarbetare och testoperatör!

  Vill du jobba på ett marknadsledande företag som utvecklar och säljer läcksökare? Vi hjälper våra kunder att kvalitetssäkra sina produkter och tjänster för bättre funktion och minskad miljöpåverkan. Våra kunder finns runt om i världen och ca. 90% av vår försäljning går på...

  2018-06-04
  Lager/Logistik
  Bemanning - Tjänstemän
  Linköping
 • Nu söker vi en öppen och utåtriktad order-och logistikansvarig!

  Vill du jobba på ett marknadsledande företag som utvecklar och säljer läcksökare? Vi hjälper våra kunder att kvalitetssäkra sina produkter och tjänster för bättre funktion och minskad miljöpåverkan. Våra kunder finns runt om i världen och ca. 90% av vår försäljning går på...

  2018-06-04
  Lager/Logistik
  Rekrytering
  Linköping
 • Simulatoroperatör till Saab

  Föreställ dig att kliva ner i cockpit och ta en tur i ett av de mest avancerade flygplanen i världen. I själva verket befinner du dig i en av Saabs simulatorer som erbjuder samma känsla som att lyfta med ett Gripen-plan. Nu söker vi operatörer som arbetar med att optimera denna upplevelse...

  2018-06-04
  IT
  Rekrytering
  Linköping
 • QA Manager- SyntheticMR

  Vill du bidra till snabbare och mer korrekta svar inom vården och därmed rädda liv? Med hjälp av SyntheticMRs mjukvara blir processen i en magnetresonansundersökning både snabbare och ger ett bättre beslutsunderlag för diagnos. Med din hjälp säkerställer vi att produkten uppfyller...

  2018-06-03
  Kvalitet & Miljö
  Rekrytering
  Linköping
 • Toyota söker en administratör till sin rentalavdelning

  Nu finns möjligheten att arbeta i ett företag som strävar efter ständig utveckling! Toyota Material Handling utvecklar truckar och materialhanteringslösningar i världsklass och är i dagsläget världsledande inom området. I branschen är Toyota en uppstickare då de arbetar med...

  2018-06-03
  Kontor/Administration
  Uthyrning
  Mjölby
 • Utvecklare till flygträningssimulatorerna på Saab

  Söker du ditt nästa jobb och vill vidareutveckla en av Sveriges tuffaste produkter? Ta chansen att vara med och göra flygträningssimulatorerna på Saab till de allra bästa - Du får jobba med hela utvecklingskedjan och gå loss i Saabs egna testlabb!Vi söker dig som:- Har erfarenhet av...

  2018-06-03
  IT
  Uthyrning
  Linköping
 • Vill du utforma användargränssnitt till framtida Gripen?

  Den världsledande tekniken i Gripen utvecklas och tar nya höjder hela tiden, piloterna pressar systemet för att vara luftens hjältar. För att vara de snabbaste, bästa och smidigaste luftfartygen krävs intuitiva paneler som möjliggör exceptionell samverkan mellan maskin och människa. Nu...

  2018-06-03
  IT
  Uthyrning
  Linköping
 • Vill du utveckla drivsystem och elmotorer hos världsledande Toyota Material Handling?

  Toyota Material Handlings framgång fortsätter. De söker nu en ingenjör som vill utveckla drivlinan i deras produkter.

  2018-06-03
  Teknik
  Rekrytering
  Mjölby
 • Holms industri söker lackerare som kan montera!

  Holms industri - Safer Roads. Vill du vara en del av ett företag som tillverkar produkter som gör vardagen säkrare för dig och dina medtrafikanter? Ta chansen att söka jobbet som lackerare på Holms!

  2018-05-31
  Industri/Tillverkning
  Rekrytering
  Motala
 • Meka, serva, underhålla och se till att allt fungerar!

  Brinner du för teknik och tillbringar fritiden med att meka med fordon, bygga datorer eller annat praktiskt arbete inom teknik? Tycker du även om att snacka med människor som behöver hjälp av nån som dig? Då är tjänsten som hårdvarutekniker hos ATRON i Linköping något för dig!

  2018-05-31
  Industri/Tillverkning
  Rekrytering
  Linköping
 • Produktionstekniker till Finspångs finmekaniska

  Är du en god kommunikatör med vassa kompetenser inom tillverkande produktion? Har du ett tekniskt intresse, är engagerad och tidigare arbetat med processinriktat förbättringsarbete? Finspångs Finmekaniska befinner sig i en expansiv fas och söker nu efter en produktionstekniker för att...

  2018-05-31
  Teknik
  Rekrytering
  Finspång
 • Utbildare med höjd

  Vill du vara den som ser till att Saab får de bästa flygplansbyggarna?

  2018-05-31
  Kontor/Administration
  Bemanning - Tjänstemän
  Linköping
 • Vi söker kandidatansvarig, en nyckelroll vid rekrytering

  Som kandidatansvarig på Skill blir du en del av ett starkt och framgångsrikt team - ett energiskt, lösningsorienterat gäng där intensivt arbete kombineras med mycket skratt för att lösa de många gånger utmanande rekryteringsprocesser som man jobbar med.

  2018-05-31
  HR
  Rekrytering
  Linköping
 • Configura söker Applikationsutvecklare

  Utgör Linköping en anhalt på din resa ut i världen, eller har du kommit till Östergötland för att stanna? Kanske kastar du tärning och låter den bestämma vart du tar vägen härnäst.På Configura låter vi dig hitta din egen väg och oavsett vart resan går får du göra den...

  2018-05-30
  IT
  Rekrytering
  Linköping
 • Har du intresse för mekanik, teknik och el?

  Om du är teknikintresserad, gillar att skruva maskiner och har grundläggande elkunskap har vi jobbet för dig! Till Freudenberg i Norrköping söker vi dig som är i början av din karriär och vill arbeta med teknik och maskiner, med inriktning mot automation. Hos Freudenberg blir du den som...

  2018-05-30
  Industri/Tillverkning
  Rekrytering
  Norrköping
 • Mekanikkonstruktör till Scanfil

  Är du en teknikintresserad mekanikkonstruktör som vill arbeta produktionsnära med produkter som verkligen gör skillnad? Här får du möjlighet att arbeta med hela produktutvecklingskedjan i en bredd av branscher och produkter kopplade till mekanik och elektronik.

  2018-05-30
  Teknik
  Rekrytering
  Åtvidaberg
 • Midsummer söker driven administratör med servicekänsla

  Vill du arbeta i en internationell och expansiv miljö med produkter som bidrar till en bättre miljö? Trivs du i en mångfacetterad administrativ roll och skulle beskriva dig som social, noggrann och strukturerad? Midsummer söker en driven administratör med servicekänsla!

  2018-05-30
  Kontor/Administration
  Rekrytering
  Järfälla
 • Produktionsnära systemutvecklare - SSAB

  Utvecklingen av SSAB i Finspång sker i rask takt och det är en verksamhet det verkligen satsas på! Vi rekryterar därför en lokal systemutvecklare som framförallt kommer att arbeta med utveckling av våra processnära IT-system som en del i den fortsatta vidareutvecklingen av produktionen....

  2018-05-30
  IT
  Rekrytering
  Finspång
 • Systemadministratör Linux - SysPartner

  Vi söker dig som vill arbeta inom Linux systemadministration i en av Sveriges största Linuxmiljöer? Vi söker flera tjänster och kan se en plats för både dig som är i början av din Linuxkarriär och dig som har hunnit arbeta ett par år inom området.

  2018-05-30
  IT
  Rekrytering
  Linköping
 • Systemutvecklare till Aptean i Hässleholm

  Aptean fortsätter att växa och vi söker nu systemutvecklare till vårt logistiksystem Warehouse Management System iWMS som är en del i vår produktsvit IMI Supply Chain. Här får du möjlighet att arbeta nära stora nordiska kunder och internationella koncerner med avancerade processer och...

  2018-05-30
  IT
  Rekrytering
  Hässleholm
 • Systemutvecklare till SysPartner i Norrköping

  Vårt kontor i Norrköping är nu etablerat och vår platschef Fredrik behöver kollegor! Vill du anta utmaningen att tillsammans med Fredrik och kommande kollegor skapa en lika trivsam arbetsplats som i Linköping?

  2018-05-30
  IT
  Rekrytering
  Norrköping
 • Trainee inom immaterialrätt - Jönköping

  Intresseras du av tekniska innovationer och lockas av tanken att över tid samarbeta med kunder för att tillsammans skapa affärsvärde? Awapatent erbjuder dig som nyutexaminerad civilingenjör, eller disputerad doktorand en unik traineeutbildning som ger dig alla verktyg för att framgångsrikt...

  2018-05-30
  IT
  Rekrytering
  Jönköping
 • Trainee inom immaterialrätt - Linköping

  Intresseras du av tekniska innovationer och lockas av tanken att över tid samarbeta med kunder för att tillsammans skapa affärsvärde? Awapatent erbjuder dig som nyutexaminerad civilingenjör, eller disputerad doktorand en unik traineeutbildning som ger dig alla verktyg för att framgångsrikt...

  2018-05-30
  IT
  Rekrytering
  Linköping
 • Utvecklare med skills!

  Vi söker nu talanger inom mjukvaruutveckling till attraktivt uppdrag i Göteborgsområdet.

  2018-05-29
  IT
  Bemanning - Tjänstemän
  Göteborg
 • Vill du arbeta som elkonstruktör hos världsledande Toyota Material Handling?

  Toyota Material Handlings framgång fortsätter. Utvecklingsavdelningen söker nu en elkonstruktör som vill arbeta med utvecklingen av elsystem i deras produkter.

  2018-05-28
  Teknik
  Rekrytering
  Mjölby
 • Vill du tillverka godis i världsklass?

  Vill du vara en viktig del i processen som en av Cloettas nya operatörer och styra Cloettas moderna maskinpark och tillverka kända varumärken som Ahlgrens bilar, Kexchoklad och Polly? Då har du nu chansen att bli del i Cloettas team i Ljungsbro. Detta är en rekrytering där du blir anställd...

  2018-05-28
  Rekrytering
  Linköping
 • Driven och självgående operatör sökes till Hasopor

  Hasopor är ett helsvenskt ägarlett företag, utvecklat av människor med ambition att tillfredsställa dagens behov, utan att äventyra kommande generationers möjligheter. Hasopor ligger strategiskt beläget i Hammar, landets demografiska mittpunkt och Sveriges absoluta centrum när det...

  2018-05-27
  Produktion
  Bemanning - Arbetare
  Askersund
 • Driven och självgående operatör sökes till Hasopor i Hammar under sommaren!

  Hasopor är ett helsvenskt ägarlett företag, utvecklat av människor med ambition att tillfredsställa dagens behov, utan att äventyra kommande generationers möjligheter. Hasopor ligger strategiskt beläget i Hammar, landets demografiska mittpunkt och Sveriges absoluta centrum när det...

  2018-05-27
  Produktion
  Bemanning - Arbetare
  Askersund
 • Driven och självgående operatör sökes till Hasopor i Hammar under sommaren!

  Hasopor är ett helsvenskt ägarlett företag, utvecklat av människor med ambition att tillfredsställa dagens behov, utan att äventyra kommande generationers möjligheter. Hasopor ligger strategiskt beläget i Hammar, landets demografiska mittpunkt och Sveriges absoluta centrum när det...

  2018-05-27
  Produktion
  Bemanning - Arbetare
  Askersund
 • Javautvecklare till framgångsrika Ida Infront i Stockholm

  Vill du vara en viktig kugge i verksamheten och arbeta med att utveckla samhällsviktiga system så kan det här vara en möjlighet för dig! Ida Infronts produktfamilj iipax möjliggör bland annat ett passfritt Europa, e-deklarationer och effektiva dna-analyser. Deras starka resa fortsätter...

  2018-05-27
  IT
  Rekrytering
  Stockholm
 • Javautvecklare till framgångsrikt produktbolag!

  Vill du vara en viktig kugge i verksamheten och arbeta med att utveckla stora samhällsviktiga system så kan det här vara en möjlighet för dig! Ida Infronts produktfamilj iipax möjliggör bland annat ett passfritt Europa, e-deklarationer och effektiva dna-analyser. Deras starka resa...

  2018-05-27
  IT
  Rekrytering
  Linköping
 • Produktkonstruktör – Lagerhus och tillbehör

  Är du en erfaren mekanisk konstruktör som vill arbeta i en dynamisk, global miljö med världsledande produkter? Vi söker nu dig med ett brinnande teknikintresse som kan bidra till att skapa världsledande produkter som uppfyller våra kunders krav. Låter detta intressant? Då kan detta vara...

  2018-05-27
  Teknik
  Rekrytering
  Katrineholm
 • Utvecklingsingenjör – Lagerhus och tillbehör

  Är du en nyfiken och kunnig utvecklingsingenjör som vill arbeta i en dynamisk, global miljö med världsledande produkter? Vi söker nu dig med ett brinnande teknikintresse som kan bidra till att skapa världsledande produkter som uppfyller våra kunders krav. Låter detta intressant? Då kan...

  2018-05-27
  Teknik
  Rekrytering
  Katrineholm
 • Vi söker drivna personer som vill jobba inom industri

  Är du driven och tycker om praktiskt arbete? Har du ett tekniskt intresse eller tidigare arbetserfarenhet inom industrin? Vi söker just nu nya duktiga medarbetare till stor kund i Mjölby, bland annat svetsare, montörer, materialhanterare och truckförare. Det kan även finnas behov inom...

  2018-05-27
  Industri/Tillverkning
  Bemanning - Arbetare
  Mjölby
 • Djupdyk i Continuous Integration På Vricon Systems AB

  Nu har du möjlighet att jobba med Continuous Integration på Vricon - företaget som bygger världen i 3D. Har du dessutom en bakgrund inom programmering kan detta vara en fantastisk möjlighet!

  2018-05-24
  IT
  Rekrytering
  Linköping
 • Erfarna truckförare till Cloetta!

  Vi söker nu en erfaren materialhanterare och truckförare som trivs med att arbeta i ett högt tempo. Är du flexibel, positiv samt har en hög servicekänsla och är villig att ge det lilla extra?Har du truckkort och kan börja omgående? Då kan du vara den vi söker! Sök tjänsten redan idag.

  2018-05-23
  Lager/Logistik
  Bemanning - Arbetare
  Linköping
 • Projektledare

  Kronfågel är en del av Scandi Standardkoncernen som är Nordens största kycklingproducent med ledande positioner i Sverige, Danmark, Norge och Finland. Vi producerar, säljer och marknadsför kyld, fryst och förädlad kyckling under de starka varumärkena Kronfågel, Danpo, Ivars, Chicky...

  2018-05-23
  Teknik
  Rekrytering
  Katrineholm
 • Midsummer söker servicetekniker!

  Brinner du för teknik och innovation? Vill du arbeta i en internationell och expansiv miljö med produkter som bidrar till en bättre miljö? Midsummer söker nu servicetekniker som vill arbeta med underhåll av Midsummers till stor del egenutvecklade utrustningar för tillverkning av...

  2018-05-21
  Teknik
  Rekrytering
  Järfälla
 • Beredare sökes till spännande företag

  För kunds räkning söker vi nu en beredare till Boxholm

  2018-05-20
  Kontor/Administration
  Bemanning - Tjänstemän
  Tranås
 • Saab i Järfälla söker Systemadministratör

  Vill du vara en del av ett varierande arbete som omfattar allt från drift och underhållsärenden, till omfattande uppdrag som att vara med och designa och bygga nästa generations utvecklingsmiljöer för en global marknad? Då kan du vara personen vi letar efter! För Saabs räkning söker vi...

  2018-05-20
  IT
  Rekrytering
  Järfälla
 • Beredare sökes till spännande företag

  För kunds räkning söker vi nu en beredare till Boxholm

  2018-05-17
  Kontor/Administration
  Bemanning - Tjänstemän
 • Beräkningsingenjör till Väderstad AB

  Världsledande produkter och utnämnd till en av Sveriges bästa arbetsgivare = Väderstad AB. Framgångsresan fortsätter och nu ska det förstärkas med en beräkningsingenjör. Ta möjligheten att arbeta med hela kedjan, från idé till färdig produkt.

  2018-05-17
  Teknik
  Rekrytering
  Mjölby
 • Gruppchef för hållfasthet och simulering till Väderstad AB

  Brinner du för att utveckla verksamhet och specialister? Här har du möjligheten att leda en redan framgångsrik och branschledande grupp på en av Sveriges bästa arbetsplatser.

  2018-05-17
  Ledning/Management
  Rekrytering
  Mjölby
 • Produktionsingenjörer sökes!

  Är du driven, har ett resultatinriktat arbetssätt och god kommunikativ förmåga? Har du dessutom gedigen erfarenhet som produktionsingenjör från pappers/processindustrin? I så fall kan du vara den vi letar efter! Just nu söker vi två drivna produktionsingenjörer för kunds räkning.

  2018-05-15
  Produktion
  Uthyrning
  Botkyrka
 • Operatör till Saabs Rörverkstad

  Har du god materialkännedom och vill arbeta i en bred verkstadstjänst på Saab? Vi söker dig med lång erfarenhet av verkstadsarbete. På Saabs Rörverkstad i Linköping får du chansen att arbeta med varierade arbetsuppgifter!

  2018-05-03
  Industri/Tillverkning
  Bemanning - Arbetare
  Linköping
 • Väderstad AB söker mekanikkonstruktör!

  Vill du vara del av ett världsledande konstruktionsteam där kreativitet, innovation och ansvar ligger i fokus? Vill du arbeta i en stimulerande miljö där du får möjlighet att ta din kreativa konstruktion från idéstadie till en produktionsmiljö i världsklass? Då är det här en roll...

  2018-05-03
  Teknik
  Rekrytering
  Mjölby
 • Söker du extra jobb utöver studier eller annat deltidsarbete?

  För att söka tjänsten måste du vara studerande, eller ha en annan deltidsanställning. Först och främst söker vi personal som kan gå in mellan 06:00-15:00 vid behov. Tjänsten innebär ständig kontakt med nötter.

  2018-05-01
  Industri/Tillverkning
  Bemanning - Arbetare
  Helsingborg
 • Erfaren produktionsingenjör

  Just nu befinner sig Norstel i en expansionsfas och söker flera erfarna ingenjörer som vill vara med i utvecklingen av bolaget!

  2018-04-26
  Teknik
  Rekrytering
  Norrköping
 • Fingerfärdiga operatörer sökes!

  Cenova i Mjölby söker nu fler operatörer med känsla för små detaljer till sin produktion i renrumsmiljö

  2018-04-25
  Uthyrning
  Mjölby
 • Driven Processtekniker till Arla Foods i Linköping sökes

  Gillar du utmaningar och när dagarna aldrig är den andra lik? Har du flera års erfarenhet av liknande arbete och känner att det är dags för en ny utmaning?

  2018-04-18
  Industri/Tillverkning
  Rekrytering
  Linköping