Skill
Logga in Skapa ett cv
Logga in på ditt Skillkonto

Möt Skill på LARM

På tisdag är det dags för den återkommande arbetsmarknadsmässan LARM, som arrangeras av teknologkåren LinTek vid Linköpings universitet. Skill finns som alltid på plats, och besöker du montern har du möjlighet att träffa Anna, Pehr, Mattias, Annika och Svanhild.

Skill värnar den personliga kontakten med dig som fortfarande är i studier eller på väg att ta ditt första kliv ut på arbetsmarknaden. Vi är intresserade av att höra mer om dina tankar om hur en framtida karriär kan se ut eller vilken som är den mest attraktiva arbetsgivaren för dig.

Skill kan erbjuda ett stort urval av tjänster för dig som söker ditt första jobb. Just nu rekryterar vi bland annat till intressanta tjänster hos Cybercom, Syntronic, FOI och Aptean. Men även för dig som vill skaffa dig relevant arbetslivserfarenhet vid sidan av studierna kan Skill erbjuda spännande möjligheter. I vår undersökningsverksamhet söker vi just nu nya konsulter som kan bidra i telefonundersökningar och analysarbete bland annat till kunder som Östsvenska Handelskammaren, Linköpings kommun och Katrineholms kommun.

På LARM kan du möta en hel del av Skills kunder. Ta vara på tillfället att gå runt och lär känna företagen som ställer ut. Vänder du dig sedan till Skill för att söka ditt första jobb, kan vi erbjuda möjligheten att diskutera vad som är rätt tjänst och rätt arbetsplats just för dig. Skill jobbar med en bredd av företag; stora som små, konsultföretag och producerande företag – i en mängd olika branscher och verksamhetsområden. Vi utgår från dina önskemål och drömmar, som vi försöker matcha med våra kunders behov. Genom att söka jobb via Skill får du ett bra bollplank och en diskussionspartner under slutfasen av dina studier. Du kan ägna dig åt att slutföra dina studieuppgifter, medan vi letar upp rätt jobb till dig och säljer in din kompetens hos din framtida arbetsgivare.

Varmt välkommen till vår monter i Colosseum den 12 februari!