Skill
Logga in Skapa ett cv
Logga in på ditt Skillkonto

På jakt efter säljkompetens

Lena Johansson

Lena Johansson

- Jag kan inte tänka mig något roligare än att jobba med försäljning, säger Lena Johansson, kundansvarig på Skill. Att jobba med försäljning förutsätter att man verkligen gillar att bygga relationer, nya som gamla. I kombination med det relativt höga tempo som yrket kräver passar det mig som hand i handsken.

Konsten att sälja är en alldeles egen yrkeskompetens. Som säljare ska du kunna vara lyhörd för verksamhetens behov, paketera en lösning som du erbjuder kunden och förhandla fram ett bra avtal som bägge parter känner sig nöjda med.

- Ömsesidigt lönsamma kundrelationer, det är vad jag eftersträvar i min dialog med våra kunder, säger Lena. Att bli utmanad i förhandlingssituationen ger mig dessutom den mentala stimulans jag gillar!

Att hon brinner för försäljning går inte att ta miste på. Kanske är det just engagemanget för affärsrelationen som gjort att just Lena lyckats få tre rekryteringsuppdrag som handlar om att rekrytera säljkompetens.

- Haha, ja så kan det kanske vara. Det är inga enkla profiler vi söker efter, men jag lovar att jag kan erbjuda utmanande tjänster för de som har rätt profil och vill ta sig an en krävande – men rolig uppgift.

- Till Qlean Scandinavia, ett mycket spännande bolag med stor tillväxtpotential, söker vi en senior säljare som ska vidareutveckla våra befintliga kunder samt skapa nyförsäljning till kunder inom främst tung industri och kraftbolag.

- Till Configura Sverige, en ledande leverantör av affärssystem för försäljning och administration av konfigurerbara produkter, söker vi en Key Account Manager (KAM) som kommer att ha ett övergripande ansvar för befintliga kunder inom affärsområdet Configura®. Dessutom deltar KAM i nyförsäljning av produkten CET Designer®.

- För Exovas räkning söker vi en Sales Manager , som vill arbeta med kvalificerad tjänsteförsäljning och därmed medverka till att fortsätta bygga upp och utveckla Exovas affärer. Genom vårt breda utbud av högteknologiska tjänster inom materialteknik har Exova ett mycket konkurrenskraftigt erbjudande till både svenska och utländska industriföretag och myndigheter.