Skill
Logga in Skapa ett cv
Logga in på ditt Skillkonto

Personaluthyrning

Skill jobbar med personaluthyrning för uppdrag som kräver akademisk kompetens.

Hyr en Skill-konsult för arbete som kräver akademisk kunskap. Berätta för oss vilken kompetens du vill ha och vi söker över hela landet för att hitta rätt person. Vi genomför en grundlig rekryteringsprocess och under uppdraget står vi för arbetsgivaransvaret.

Förutom skärpt akademisk kompetens får du en engagerad och arbetshungrig person som snabbt sätter sig in i nya arbetsuppgifter. Givetvis kan du under eller efter utfört uppdrag anställa Skill-konsulten.

För våra kunder är personaluthyrning från Skill oftast ett sätt att rekrytera. Många väljer att hyra in en person från oss under några månader för att sedan anställa – ett smidigt sätt att få möjlighet att prova på en person innan anställning. Givetvis kan du även hyra in en Skill-konsult för avgränsade uppdrag utan efterföljande anställning.

Vi inleder varje uthyrningsuppdrag med en lika grundlig rekryteringsprocess som om du skulle rekrytera. Vi tar en kravprofil, utannonserar tjänsten, gallrar, genomför telefonintervjuer, djupintervjuer och tar referenser. Med ledorden kvalitet, professionalitet och engagemang hyr vi årligen ut ca 300 kvalificerade Skill-konsulter till våra kunder. Läs gärna mer om den arbetsmodell vi använder vid rekrytering.