Skill
Logga in Skapa ett cv
Logga in på ditt Skillkonto

Tjänsten går inte längre att söka

Account Manager till Aptean i Linköping

Arbetsgivare
Aptean
Uppdragstyp
Rekrytering
Område
Marknad/Kommunikation
Placering
Östergötlands län
Platser
1

CDC Software och Consona Corporation har fusionerats och bildat Aptean, se www.aptean.se. Aptean förser företag med branschspecifika lösningar för att kunna hantera komplexa affärer och processer mer effektivt.

Genom att tillhandahålla innovativa affärssystem hjälper Aptean företag att gå från att vara konkurrenskraftiga till att bli marknadsledande. Aptean har fler än 9 000 kunder globalt med en stark nordisk närvaro och organisation med huvudkontor i Linköping och kontor i Hässleholm, Stockholm och Helsingfors.

Din roll

Du kommer att ansvara för ett antal definierade kunder i Norden varav flera är strategiska. Du kommer att bearbeta både nya och befintliga kunder och förväntas kunna identifiera och driva nya affärsmöjligheter. Arbetet ställer höga krav på att förstå kundernas verksamheter och behov och att vara aktiv genom frekventa kundbesök och möten men också att du sätter dig in i konkurrerande lösningar på marknaden. Arbetet kommer att ske i nära samarbete med kollegor inom konsult-, produkt- och supportorganisationen.

Om dig

Vi söker i första hand dig som har 3-5 års framgångsrik erfarenhet av försäljning inom CRM eller ERP-området, men välkomnar även nyexaminerade att söka. Vi ser gärna att du har en högskoleexamen kompletterat med en formell utbildning inom försäljning.

Du är bra på att kommunicera i tal och skrift. Du har en professionell inställning och trivs med att skapa långsiktiga kundrelationer. Vidare har du god förmåga att sätta dig in i och förstå kundens verksamhet och har vana av att hantera förhandlingar. I arbetet är du självgående och resultatinriktad.

För tjänsten krävs flytande kunskaper i både svenska och engelska.

Startdatum

Anställningen startar snarast eller enligt överenskommelse.

Anställningsform & omfattning:

Tillsvidareanställning hos Aptean, heltid.

Ort

Linköping

Vid frågor eller ansökan kontakta

Har du frågor gällande tjänsten kontakta då ansvarig rekryterare på Skill, Pehr Petersson 0707-78 96 99, pehr.petersson@skill.se .

Du ansöker genom att logga in och registrera CV och personligt brev på www.skill.se . Alternativt maila din ansökan till ansvarig rekryterare. Registrering i vår databas innebär ett enklare rekryteringsförfarande för dig och oss.

 

Urvalsprocess & sista ansökningsdatum

Sök omgående då vi arbetar med löpande urval för aktuell tjänst vilket innebär att den kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan.

Vi vill ha dina ansökningshandlingar på engelska.