Skill
Logga in Skapa ett cv
Logga in på ditt Skillkonto

Tjänsten går inte längre att söka

Affärskonsult till Aptean i Linköping

Arbetsgivare
Aptean
Uppdragstyp
Rekrytering
Område
Teknik/data
Placering
Östergötlands län
Specialiteter
Verksamhetsutvecklare
Platser
1

Aptean söker dig som vill jobba som affärskonsult med vårt affärssystem Advanced Order Management som är en del i vår produktsvit IMI Supply Chain. Här får du möjlighet att arbeta nära kunden med avancerade systemlösningar inom orderhantering och logistik. Detta på ett företag med stora nordiska och internationella koncerner som kunder.

Arbetsbeskrivning

Arbetet är målinriktat och stundtals energiskt där resultat, teamwork, kvalité och kundservice är ledstjärnor som belönas. Aptean sitter i moderna lokaler mitt i Linköpings city och du kommer att arbeta med att implementera och utveckla kundens avancerade processer inom orderhantering och logistik, att förstå kundens affär och samla in krav och specificera lösningar. Tillsammans med dina blivande kollegor bidrar du bland annat till att göra det möjligt för miljontals européer att få sin medicin, försörja Norden med byggmaterial, förse en stor del av europeiska lantbruk med reservdelar, se till att ca 30% av oss Nordbor får matleveranser till butikerna samt att det alltid finns kontanter i våra uttagsautomater runt om i Sverige. Minst sagt en varierande spännvidd på logistiska flöden!

Om dig

Du har en akademisk utbildning och intresse för affärssystem. Vi ser gärna dig som är i början på din karriär. Som person är du öppen och utåtriktad. Att du är lösningsorienterad, har ett konsultativt arbetssätt samt är driven ser vi som självklart. För att lyckas i rollen bör du ha förmågan att förstå kundens behov och kunna vidareförmedla detta till våra utvecklare.

 

Då kunderna är internationella och dokumentation sker på både svenska och engelska krävs goda kunskaper i båda språken.

Startdatum

Anställningen startar snarast eller enligt överenskommelse.

Anställningsform & omfattning:

Tillsvidareanställning hos Aptean, heltid.

Ort

Linköping

Vid frågor eller ansökan kontakta

Har du frågor gällande tjänsten kontakta då ansvarig rekryterare på Skill, Pehr Petersson 0707-78 96 99, pehr.petersson@skill.se .

Du ansöker genom att logga in och registrera CV och personligt brev på www.skill.se . Alternativt maila din ansökan till ansvarig rekryterare. Registrering i vår databas innebär ett enklare rekryteringsförfarande för dig och oss.

Urvalsprocess & sista ansökningsdatum

Sök omgående då vi arbetar med löpande urval för aktuell tjänst vilket innebär att den kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan.

Vi vill ha dina ansökningshandlingar på engelska.