Skill
Logga in Skapa ett cv
Logga in på ditt Skillkonto

Tjänsten går inte längre att söka

Applikationsutvecklare till Aptean i Linköping

Arbetsgivare
Aptean
Uppdragstyp
Rekrytering
Område
Teknik/data
Placering
Östergötlands län
Specialiteter
Applikationsutvecklare, Dataprogrammerare, Javautvecklare, Mjukvaruutvecklare, Produktutvecklare, Programmerare, Systemutvecklare
Platser
1

Aptean söker en applikationsutvecklare till sin verksamhet i Linköping. Här får du möjlighet att arbeta med avancerade systemlösningar inom orderhantering och logistik. Detta på ett företag med stora nordiska och internationella koncerner som kunder.

Arbetsbeskrivning

Arbetet är målinriktat och stundtals energiskt där resultat, teamwork, kvalité och kundservice är ledstjärnor som belönas. Aptean sitter i moderna lokaler mitt i Linköpings city och din roll blir att arbeta med applikationsutveckling avseende avancerade processer inom orderhantering och logistik. Tillsammans med dina blivande kollegor bidrar du bland annat till att göra det möjligt för miljontals européer att få sin medicin, försörja Norden med byggmaterial, förse en stor del av europeiska lantbruk med reservdelar, se till att ca 30% av oss Nordbor får matleveranser till butikerna samt att det alltid finns kontanter i våra uttagsautomater runt om i Sverige. Minst sagt en varierande spännvidd på logistiska flöden!

Vi jobbar I en skräddarsydd utvecklingsmiljö baserad på det C-inspirerade programspråket Trim som körs i Unix-miljö. Där är programspråk, programutvecklingsverktyg och SQL-databas integrerade till en optimerad helhet.

 

Har du erfarenhet eller intresse av att arbeta generellt med affärssystem och då med något av följande: ekonomistyrning, avancerad orderhantering eller utveckling av web services är detta meriterande.

Viktigt i våra lösningar är hanteringen av stora transaktionsvolymer samt kvalitet. Därför är SQL-optimering och testmetodik kunskaper som också värdesätts.

Förutom programutveckling ingår även att skriva funktions -och testspecifikationer.

Om dig

Vi ser gärna dig som är i början på din karriär. Som person är du nyfiken och har en strävan att utvecklas. Du har viljan att veta varför du gör saker och att skaffa dig en övergripande förståelse för verksamheten.

Då kunderna är internationella och dokumentation sker på både svenska och engelska krävs goda kunskaper i båda språken.

Anställningsform & omfattning:

Tillsvidareanställning hos Aptean, heltid.

Ort

Linköping

Startdatum

Anställningen startar snarast eller enligt överenskommelse.

 

Vid frågor eller ansökan kontakta

Har du frågor gällande tjänsten kontakta då ansvarig rekryterare på Skill, Pehr Petersson 0707-78 96 99, pehr.petersson@skill.se .

Du ansöker genom att logga in och registrera CV och personligt brev på www.skill.se . Alternativt maila din ansökan till ansvarig rekryterare. Registrering i vår databas innebär ett enklare rekryteringsförfarande för dig och oss.

Urvalsprocess & sista ansökningsdatum

Sök omgående då vi arbetar med löpande urval för aktuell tjänst vilket innebär att den kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan.

 

Vi vill ha dina ansökningshandlingar på engelska.