Skill
Logga in Skapa ett cv
Logga in på ditt Skillkonto

Tjänsten går inte längre att söka

ArcCore – ett företag med morgondagens teknik – söker mjukvaruutvecklare!

Arbetsgivare
ArcCore
Uppdragstyp
Hyrrekrytering
Område
Teknik/data
Placering
Östergötlands län
Specialiteter
Javautvecklare, Mjukvaruutvecklare, Programmerare, Systemutvecklare
Platser
1

ArcCore är ett expanderande och framförallt spännande produktbolag som arbetar med produkter och tjänster främst mot bilindustrin. ArcCore verkar på en internationell marknad och erbjuder framtidens lösningar inom utveckling av inbyggda system. Har du ett genuint programmeringsintresse och känner för att anta framtidens utmaningar? Då kan du vara rätt person för ArcCore!

Vad erbjuder ArcCore dig?

Du kommer vara en del av ArcCores utvecklingsteam och arbeta med vidareutveckling av företagets produkter; Arctic Core och Arctic Studio. Dessa produkter möjliggör framtidens funktioner i kommande bilmodeller. Arbetet är omväxlande och du kommer ha möjlighet att arbeta med båda produkterna. Företaget arbetar agilt och Eclipse används både som bas för produkterna och utvecklingsmiljö. De mesta av arbetet sker i C, Java och Scala.

Stämmer detta in på dig?

Du har en relevant utbildning och har tagit examen. Vi tror att du är högskole- eller civilingenjör i datateknik, datavetenskap, teknisk fysik, IT, innovativ programmering, medieteknik eller motsvarande. Du har ett mycket stort intresse för programmering och en vilja att hela tiden utveckla dina kunskaper. Vidare bör du ha ett eget driv och vara självgående. Du har god förståelse det svenska språket men också mycket goda kunskaper i engelska.

ArcCore utvecklar och säljer avancerade realtidsplattformar för bilindustrin. Med hjälp av öppna standarder och Open Source har vi tagit oss in på marknaden och nått en världsomspännande spridning. Vi går nu in i en expansiv fas och startar ett utvecklingskontor i Linköping. Huvudkontoret finns i Göteborg. Totalt har bolaget cirka 20 medarbetare.

Läs gärna mer om ArcCore på www.arccore.com

Startdatum

Snarast eller enligt överenskommelse.

Anställningsform & omfattning

Uppdraget är en del av Skills personaluthyrning vilket innebär att du kommer vara anställd under tre månader på heltid av Skill. Intentionen är att du därefter blir anställd direkt hos ArcCore, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Ort

Linköping. Eventuellt finns möjlighet att tjänstgöra i Göteborg.

Vid frågor eller ansökan kontakta

Har du frågor gällande tjänsten kontakta då ansvarig rekryterare på Skill, Mattias Östman: 070- 204 96 70, mattias.ostman@skill.se. Du ansöker genom att logga in eller registrera CV och personligt brev på www.skill.se.

Urvalsprocess & sista ansökningsdatum

Sök tjänsten omgående då vi arbetar med löpande urval för aktuell tjänst vilket innebär att den kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan.