Skill
Logga in Skapa ett cv
Logga in på ditt Skillkonto

Tjänsten går inte längre att söka

Forskning och utveckling – Signalbehandling

Arbetsgivare
FOI
Uppdragstyp
Hyrrekrytering
Område
Teknik/data
Placering
Östergötlands län
Platser
1

FOI i Linköping söker nu medarbetare inom Telekrigsområdet. FOI utvecklar telekrigssystem för spaning och störning mot en motståndares kommunikations- och radarsystem. I en snabbt föränderlig värld måste telekrigssystemen utvecklas i minst samma takt som både civila och militära kommunikations- och radarsystem. Genom att lösa dessa uppgifter deltar du direkt till att säkerställa svenska soldaters säkerhet i både pågående och framtida insatser.

Arbetsbeskrivning

Dina arbetsuppgifter kommer att omfatta forskning och utveckling av metoder och algoritmer i olika projekt. Mer specifikt vill vi att du använder dina signalbehandlingskunskaper för att ta fram och verifiera nya lokaliseringsmetoder, störmetoder och analysfunktioner. Du kommer även få unika möjligheter att verifiera dina resultat genom mätningar och försök i realistiska miljöer.

Din profil

Du har några års erfarenhet, är drivande, självgående och har ett analytiskt tillvägagångssätt i ditt arbete. Problemområdena varierar och därför är nyfikenhet en viktig kvalifikation. Du har en utbildning motsvarande åtminstone civilingenjör med inrikning mot signalbehandling.

Erfarenhet inom följande områden är meriterande:

  • Radiokommunikation och radarsystem
  • Telekrig mot radiokommunikation och/eller radarsystem

Anställning vid FOI förutsätter svenskt medborgarskap

Startdatum

Snarast eller enligt överenskommelse.

Anställningsform & omfattning

Tillsvidareanställning hos FOI. Heltid.

Ort

Linköping

Vid frågor eller ansökan kontakta:

Har du frågor gällande tjänsten kontakta då ansvarig rekryterare på Skill, Pehr Petersson: 0707-78 96 99, pehr.petersson@skill.se Du ansöker genom att logga in eller registrera CV och personligt brev på www.skill.se

Urvalsprocess & sista ansökningsdatum

Sök tjänsten omgående då vi arbetar med löpande urval för aktuell tjänst vilket innebär att den kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan.