Skill
Logga in Skapa ett cv
Logga in på ditt Skillkonto

Tjänsten går inte längre att söka

Intresserad av test och utveckling?

Arbetsgivare
Cybercom
Uppdragstyp
Hyrrekrytering
Område
Teknik/data
Placering
Östergötlands län
Specialiteter
Dataprogrammerare, Mjukvaruutvecklare, Programmerare, Systemutvecklare
Platser
1

Nu får du möjlighet att vara delaktig i att bygga upp en ny avdelning på ett spännande företag samtidigt som du får tillfälle att fördjupa dina egna kunskaper. Företaget erbjuder världsledande ny teknologi  för militärt försvar och säkerhet.

Vi söker dig som är nyutexaminerad eller har några års erfarenhet och vill vara med att bygga upp en ny verksamhet. Du får möjlighet att, men stöd av en specialist som kommer att agera som mentor, utöka dina kunskaper och påverka. Mycket fokus kommer att ligga på testutveckling så du bör ha intresse för detta.

Om arbetet

Du kommer tillhöra ett affärsområde som arbetar med flygrelaterade delsystem, obemannade farkost, flygplansstruktur och service till nationella och internationella kunder i både försvaret och den civila flygindustrin.

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av att utveckla centrala och integrerande funktioner för produkterna. Arbetet bedrivs enligt Scrum där varje team har ett stort eget ansvar. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av att arbeta med allt från kravanalys och felövervakning till verifiering i simulator.

Exakta arbetsuppgifter kommer beror på dina intressen och tidigare erfarenheter. För att komma in i arbetet och bli expert inom ditt område får du möjligheten att ingå i ett kompetensutvecklingsprogram. Här får du regelbundet träffa din mentor, delta i olika kurser samt testa på att arbeta inom olika avdelningar på företaget.

 

Om dig

Du är civil- eller högskoleingenjör med teknisk inriktning och har ett stort intresse för programvaruutveckling.  Avancerad programvaruteknik är något du gärna vill arbeta med. Som person är du kreativ och har en framåtanda. Du är social och trivs bra med att arbeta i team.  Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav.

Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess är det krav på svenskt medborgarskap. 

Cybercom och Skill

Cybercom är ett högteknologiskt konsultbolag med global leveranskapacitet för helhetsåtagande och specialistkompetens. Cybercom har gedigen branscherfarenhet inom telekom, industri, media, bank och finans samt offentlig sektor.

Cybercom och Skill har gemensamt rekryterat ut ca 60 personer sedan 2005. Genom den täta dialogen med Cybercom sker en extra kvalitetssäkring av kandidaterna samt av matchningen mellan kandidat och arbetsuppgifter. 

Startdatum

Snarast möjligt.

Omfattning

Heltid

Ort

Linköping

Anställningsform

Uppdraget är en del av Skills personaluthyrning vilket innebär att du kommer vara anställd under sex månader på heltid av Skill. Intentionen är att du därefter blir anställd direkt hos slutkund, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Kontakt

Har du frågor kring tjänsten kontakta ansvarig rekryterare på Skill Anna Broeders (0707-889087, anna.broeders@skill.se).

Du ansöker med CV och personligt brev i vår CV-databas på www.skill.se.

Rekrytering sker löpande så skicka in din ansökan redan idag