Skill
Logga in Skapa ett cv
Logga in på ditt Skillkonto

Tjänsten går inte längre att söka

LEON – Söker passionerad front end-utvecklare

Arbetsgivare
LEON
Uppdragstyp
Rekrytering
Område
Teknik/data
Placering
Östergötlands län
Specialiteter
Programmerare, Webbprogrammerare, Webbutvecklare
Platser
1

LEON söker en kreativ och passionerad front end-utvecklare som kan och vill arbeta med projekt som ligger i absolut framkant, både vad gäller teknik och digital upplevelse. Har du koll på vad som gäller på webben idag och imorgon? Är du driven, engagerad och ständigt på jakt efter nya sätt att skapa engagerande webb?

Vad erbjuder LEON dig?

Hos LEON kommer du få arbeta med uppdrag av varierande storlek och komplexitet, men alltid med kund och användare i fokus. Det innebär oftast att LEONs sajter både ser ut och är något utöver det vanliga, och ofta ligger i framkant på flera sätt. Med LEONs filosofi att alltid låta bästa idé råda, arbetar utvecklarna nära ihop med kreatörerna för att skapa värdefulla, iögonfallande och användarfokuserade digitala lösningar.

Arbetsformen är både i team och på egen hand, och du kommer få ta ansvar för egna projekt. Du förväntas också vilja utvecklas och söka aktivt efter nya sätt att skapa exceptionell front end.

Stämmer detta in på dig?

FÄRDIGHETER OCH KOMPETENS

 • Erfarenhet av WebApps (SPA) – avancerad js/jQuery
 • HTML5/CSS3
 • Mobil webb
 • Vana av objektorienterad utveckling
 • Kunskap om interaktivitet och animering
 • Flytande Svenska & Engelska i tal och skrift

 

DET ÄR ETT PLUS OM DU KAN ELLER HAR:

 • .Net C#
 • AS3
 • SVN
 • Erfarenhet av VS2010/VS2012
 • Bra känsla för grafik, design och användarvänlighet

 

Vi tror att du har relevant utbildning inom området. Du har relevant arbetslivserfarenhet, troligtvis mellan 2-5 år från likartad tjänst eller position. 

Om LEON

LEON är en av Skandinaviens ledande B2B-kommunikationsbyråer. Med Norrköping som bas jobbar vi med uppdragsgivare i hela Sverige och över hela världen. Vi är dessutom en kommunikationsbyrå med en stor produktionsapparat in-house. Vår webbavdelning arbetar nära kreatörer, grafiska formgivare och 3D-virtuoser och i våra uppdrag ingår ofta att ta fram speciallösningar för webb, mässor, event och handhållet.

Startdatum

Snarast eller enligt överenskommelse.

Anställningsform & omfattning

Tillsvidare, heltid.

Ort

Norrköping.

Vid frågor eller ansökan kontakta

Har du frågor gällande tjänsten kontakta då ansvarig rekryterare på Skill, Mattias Östman: 070- 204 96 70, mattias.ostman@skill.se. Du ansöker genom att logga in eller registrera CV och personligt brev på www.skill.se

Urvalsprocess & sista ansökningsdatum

Sök tjänsten omgående då vi arbetar med löpande urval för aktuell tjänst vilket innebär att den kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan.